Vse glasnejša ugibanja o ločitvi zakoncev Kardashian-West

Po približno šestih letih zakona se Kim Kardashian West in Kanye West po navedbah ameriških portalov pripravljata na ločitev.
Fotografija: Kim Kardashian in Kanye West v Los Angelesu februarja lani. FOTO: Danny Moloshok/Reuters
Odpri galerijo
Kim Kardashian in Kanye West v Los Angelesu februarja lani. FOTO: Danny Moloshok/Reuters

Resda ameriška zvezdnica Kim Kardashian West, ki je zaslovela v resničnostnem šovu V Koraku s Kardashianovimi (Keeping up with the Kardashians) še ni podpisala ločitvenih papirjev, a so govorice, da so njenemu zakonu z raperjem Kanyem Westom šteti dnevi, vedno glasnejše. Razvpita zakonca – Kimye – sta se po navedbah spletnega portala E! trudila s partnersko terapijo, prav tako sta menda enotna glede dobrobiti otrok, a živita narazen že več mesecev. 43-letni Kanye, ki je lani neslavno in pričakovano neuspešno kandidiral za predsednika ZDA, je v Wyomingu v notranjosti ZDA, 40-letna Kim pa skupaj z njunimi štirimi otroki biva v kalifornijskem Calabasasu.

image_alt
Junaki(nje) norega časa


Zvezdnika sta se kmalu zatem, ko sta se zaljubila, poročila v Firencah leta 2014. Leta 2013 se jima je rodila hčerka North, v zakonu pa še trije otroci. 

Ugibanja, da se obdobje Kimye končuje, krožijo že nekaj časa. Čeprav je sporočila, da je zaščitniška do otrok in spoštuje Kanyevo pravico do zasebnosti, se je Kim o Kanyevi bipolarni motnji julija lani razpisala na družbenem omrežju instagram. »Vsi, ki imajo to motnjo ali imajo ljubljene, ki jo imajo, vedo, kako neverjetno zapleteno in boleče jo je razumeti,« je komentirala Kim po seriji – zdaj izbrisanih – Kanyevih čivkov, v katerih je blatil Kim in njeno mamo Kris Jenner ter ju med drugim obtožil, da sta si prizadevali za njegovo hospitalizacijo.  

Kim Kardashian West je lani praznovala 40. rojstni dan. FOTO: Angela Weiss/AFP
Kim Kardashian West je lani praznovala 40. rojstni dan. FOTO: Angela Weiss/AFP

 
Zakonca Kardashian-West sta sicer lani skupaj odpotovala na družinske počitnice v Dominikansko republiko, Kanye West pa se je prav tako udeležil razvpitega potovanja na zasebni otok ob Kiminem 40. rojstnem dnevu

Preberite še:

Komentarji: