Za konec zveze izvedel na instragramu

Trenutno najvplivnejši italijanski politik je medtem, ko je bil na službeni poti v Gano, doživel neljubo presenečenje od svojega, zdaj že nekdanjega dekleta.
Fotografija: Selfie Elise Isoardi in Mattea Salvinija, s katerim je Isoardijeva javno oznanila konec njune zveze. FOTO: Instagram Elise Isoardi
Odpri galerijo
Selfie Elise Isoardi in Mattea Salvinija, s katerim je Isoardijeva javno oznanila konec njune zveze. FOTO: Instagram Elise Isoardi

Čeprav si je tudi s pomočjo družbenih omrežij stlakoval pot v vladno palačo in krepil podporo svoji skrajnodesničarski stranki Liga, zdaj najvplivnejši italijanski politik Matteo Salvini tega najverjetneje ni pričakoval. Njegovo zdaj že nekdanje dekle Elisa Isoardi je kar na instagramu, kjer ima 218.000 sledilcev, naznanilo konec njune zveze: ob selfiju nje in Mattea v postelji je zapisala, da »ne bo pogrešala tistega, kar sta si dala, temveč tisto, kar bi si še lahko«, in se mu zahvalila za vse.

Novica se je v Italiji uvrstila na številne naslovnice spletnih časopisov in v prve minute TV-oddaj skupaj z zgodbama o sporu med Rimom in evropsko komisijo glede proračuna ter neurji, ki so v preteklih mesecih zahtevala več življenj. Na splošno sta se 45-letni Salvini in 35-letna Isoardijeva, nekdanja »miss cinema«, ki vodi jutranji pogovorni program na Rai Uno, v svojih skupnih treh letih pogosto pojavljala na naslovnicah italijanskih tračarskih revij, paparaci pa so jima sledili tako rekoč na vsakem koraku.
Salvini, ki je zdaj namestnik premiera in notranji minister, se je na »košarico« Isoardijeve odzval na facebooku: »Nikoli nisem razgaljal svojega zasebnega življenja in ga niti zdaj ne bom, saj to Italijanov ne zanima.« No, ja ... Je pa Salvini dodal še tole: »Ljubil sem in odpuščal, zagotovo sem naredil tudi nekaj napak, a sem vseskozi verjel v odnos.« Salvini je trdno v svojem sedlu, saj so raziskave javnega mnenja prejšnji petek pokazale, da ga že zdaj večina državljanov jemlje kot uradnega vodjo vlade.

Komentarji: