Zapeli svetovnim zvezdam in prejeli Pirellijev koledar (VIDEO)

Perpetuum Jazzile so kot glavni glasbeni izvajalec na enem najprestižejših evropskih modno-fotografskih dogodkov ob izidu najnovejšega Pirellijevega koledarja dvignili na noge okoli 700 povabljencev. 

Objavljeno
06. december 2018 13.27
Posodobljeno
06. december 2018 13.44
Perpetuum Jazzile na prestavitvi Pirellijevega koledarja. FOTO: Perpetuum Jazzile
S.B.
S.B.
Na predstavitvi koledarja za leto 2019 v Milanu so kot edini glasbeni gosti nastopili Perpetuum Jazzile. Njihov nastop je bil zaključna točka prireditve v milanski dvorani Pirelli HangarBicocca, predstavili pa so se s pesmimi Africa skupine Toto, Can't Stop This Feeling Justina Timberlaka in Don't Stop Me Now skupine Queen. Te so izbrali, ker so hoteli pripraviti »udaren in kompakten program, sestavljen iz ikoničnih skladb, z groovom in močno energijo«.»Težko je opisati vznemirjenje, ko si izbran za glavnega in edinega glasbenega izvajalca na tako prestižnem dogodku, kot je predstavitev Pirellijevega koledarja 2019. Še sploh, ko tvoj nastop napove Halle Berry,« je dejal Jan Trost, baritonist Perpetuum Jazzile. Kot je dodal, so povabilo dobili po posredovanju menedžerja slovenske sopranistke Sabine Cvilak.

Prireditve se je udeležilo okoli 700 povabljenih z vsega sveta, a kljub tolikšni številčnosti je bila zelo dobro organizirana, kar pri Italijanih ni tako samoumevno, je Trost še delil vtise, prav tako so bili zelo dobro sprejeti člani skupine.