Dennis Rodman spet dvignil prah z razkritjem Madonnine nespodobne ponudbe

V oddaji The Breakfast Club je nekdanji ameriški košarkarski as dejal, da mu je pevka »ponudila 20 milijonov dolarjev, da bi ji naredil otroka«.
Fotografija: Dennis Rodman spet dviguje prah. FOTO: Adek Berry/AFP
Odpri galerijo
Dennis Rodman spet dviguje prah. FOTO: Adek Berry/AFP

Dennis Rodman je nesporni grdi raček svetovne košarke. Javnost je razburjal že, ko je bil še aktiven na parketih, še toliko bolj pa po koncu športne kariere, ko z domala vsako potezo – predvsem pa s prijateljevanjem z razvpitim severnokorejskim voditeljem Kim Džong Unom – dviga prah.

In niti danes, ko je napolnil že 58 let, ni nič drugače. Te dni je ponovno zatresel družbena omrežja po vsem svetu z gostovanjem v priljubljeni radijski oddaji »The Breakfast Club«, v kateri je med drugim sukal jezik o anekdotah iz slačilnice, ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu in svojem ugledu slabega dečka.



Največ pozornosti pa je pritegnil z razkritjem, da mu je pevska ikona Madonna nekoč »ponudila 20 milijonov dolarjev, da bi ji naredil otroka. Denar bi mi dala šele po porodu.« Hedonistični član košarkarske dvorane slavnih je ravno kockal v Las Vegasu, ko ga je pevka po telefonu presenetila s ponudbo za očetovsko.

Rodman in Madonna sta bila sicer v burni zvezi leta 1993, ko je imel neukrotljivi dvometraš že otroka s prvo soprogo Annie Bakes. Pozneje je stopil pred oltar tudi z ameriškim modelom Carmen Electro. V radijski oddaji je te dni dodal še, da bi utegnilo biti rojstvo Madonnine najstarejše hčere, danes 22-letne Lourdes, rezultat podobnega »nespodobnega povabila« trenerju Carlosu Leonu tri leta pozneje.

Komentarji: