Dennis Rodman spet dvignil prah z razkritjem Madonnine nespodobne ponudbe

V oddaji The Breakfast Club je nekdanji ameriški košarkarski as dejal, da mu je pevka »ponudila 20 milijonov dolarjev, da bi ji naredil otroka«.

Objavljeno
20. september 2019 18.09
Posodobljeno
20. september 2019 18.12
Dennis Rodman spet dviguje prah. FOTO: Adek Berry/AFP
Dennis Rodman je nesporni grdi raček svetovne košarke. Javnost je razburjal že, ko je bil še aktiven na parketih, še toliko bolj pa po koncu športne kariere, ko z domala vsako potezo – predvsem pa s prijateljevanjem z razvpitim severnokorejskim voditeljem Kim Džong Unom – dviga prah.

In niti danes, ko je napolnil že 58 let, ni nič drugače. Te dni je ponovno zatresel družbena omrežja po vsem svetu z gostovanjem v priljubljeni radijski oddaji »The Breakfast Club«, v kateri je med drugim sukal jezik o anekdotah iz slačilnice, ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu in svojem ugledu slabega dečka.Največ pozornosti pa je pritegnil z razkritjem, da mu je pevska ikona Madonna nekoč »ponudila 20 milijonov dolarjev, da bi ji naredil otroka. Denar bi mi dala šele po porodu.« Hedonistični član košarkarske dvorane slavnih je ravno kockal v Las Vegasu, ko ga je pevka po telefonu presenetila s ponudbo za očetovsko.

Rodman in Madonna sta bila sicer v burni zvezi leta 1993, ko je imel neukrotljivi dvometraš že otroka s prvo soprogo Annie Bakes. Pozneje je stopil pred oltar tudi z ameriškim modelom Carmen Electro. V radijski oddaji je te dni dodal še, da bi utegnilo biti rojstvo Madonnine najstarejše hčere, danes 22-letne Lourdes, rezultat podobnega »nespodobnega povabila« trenerju Carlosu Leonu tri leta pozneje.