Predstavitvena informacija

Edinstveno doživetje: Ana Roš vam bo kuhala v Ljubljani

Svetovno priznana kuharska mojstrica Ana Roš pripravlja posebno kulinarično doživetje v prestolnici. Vabljeni na nepozaben večer presežkov.
Fotografija: Mastercard skupaj s Hišo Franko in Ano Roš predstavlja edinstveno pop-up restavracijo. FOTO: Suzan Gabrijan
Odpri galerijo
Mastercard skupaj s Hišo Franko in Ano Roš predstavlja edinstveno pop-up restavracijo. FOTO: Suzan Gabrijan

Decembra imamo vedno dovolj izgovorov, da si pričaramo nekaj posebnega. Nekaj, kar se bo vpisalo med najbolj nepozabne trenutke leta in česar se boste radi spominjali tudi na stara leta.

In ko imamo v mislih neprecenljive trenutke, se pogosto vmes znajde tudi kulinarika. In ko imamo v mislih vrhunsko kulinariko, je Ana Roš nedvomno tista, ki nam jo bo znala najbolje pričarati. In tukaj je tista prava priložnost, o kateri ste doslej lahko samo sanjali.

Odlična kulinarika v edinstvenem ambientu

Mastercard skupaj s Hišo Franko in svetovno priznano kuharsko mojstrico Ano Roš, edino nosilko dveh Michelinovih zvezdic v Sloveniji, predstavlja edinstveno pop-up restavracijo, oblikovano ob lansiranju najnovejših ekskluzivnih ugodnosti za imetnike premium kartic Mastercard World in Mastercard World Elite.

FOTO: Suzan Gabrijan
FOTO: Suzan Gabrijan

Ana bo namreč iz idiličnega Posočja svoje kulinarične kreacije za nekaj dni preselila tudi v Ljubljano in poskrbela za nepozabno doživetje. Že lokacija ima simbolni pomen, pop-up restavracija bo med 6. in 11. decembrom namreč v čudovitem ambientu Atrija glavne pošte v Ljubljani. Pošta je skozi zgodovino združevala ljudi in tudi tokrat bo z nepozabnimi spomini povezala bližnje.

In v tem čarobnem ambientu, kjer se bosta srečali zgodovina in sodobna kulinarika, bo Ana pričarala doživetja z veliko začetnico. Že dejstvo, da bo za vas kuhala sedma najboljša chefinja na svetu, je odličen razlog za udeležbo, podatek, da bo posebej za ta dogodek pripravila ekskluzivni osemhodni meni z največjimi uspešnicami Hiše Franko, pa je nedvomno priložnost, ki je ne smete zamuditi.

V prestolnici se bodo tako od 6. do 11. decembra na krožnikih znašle tudi jedi, ki jih danes niti v Hiši Franko ni več moč okusiti. V tem nepozabnem kulinaričnem tednu boste tako okusili prvovrstno praznično kosilo, ki se bo začelo ob 12. uri, v soboto pa se lahko udeležite tudi večerje izpod rok naše najbolj priznane kuharske mojstrice in njenih sodelavcev iz Hiše Franko. Tako boste resnično v slogu zaključili leto in se veselili prihajajočega.

Skrajni čas je torej, da se vsaj za kakšen trenutek vrnemo v 'normalnost' in spišemo nove nepozabne spomine, za katere bodo poskrbeli Mastercard s Hišo Franko in vrhunsko chefinjo Ano Roš.


Naročnik oglasne vsebine je Mastercard