Po trendi novice na mična.si

Če radi prebirate nasvete za srečno partnerstvo, navdihujoče kolumne, novice o modi in lepotnih novostih, opremljanju doma in vas zanima zdrav življenjski slog, odklikajte na micna.si.

Objavljeno
18. maj 2018 13.24
Posodobljeno
12. november 2018 10.16
Foto:Črt Piksi, Unsplash, Thinkstock
Micna.si je spletno mesto, kjer najdete koristne nasvete in zadnje trende z najrazličnejših področij:


O, fant

image
Foto: Thinkstock Foto: Črt Piksi, Unsplash, Thinkstock

V najbolj brani rubriki O, fant vas čakajo številni nasveti za srečen partnerski odnos in zadovoljivo spolno življenje.


Zakaj ne bi bila fit?

image
Foto: Črt Piksi Foto: Črt Piksi, Unsplash, Thinkstock

Rubrika Zakaj ne bi bila fit  je obvezno branje za vse, ki vas zanima zdrav življenjski slog (zdrava živila, zdravi načini prehranjevanja, vaje za posamezne dele telesa). V rubriki gostujejo tudi znani trenerji, ki vsebine podkrepijo s svojim strokovnim znanjem.


Hedonistka

image
Foto: Micna Foto: Črt Piksi, Unsplash, Thinkstock

V rubriki Hedonistka kraljujejo kolumne znanih Slovenk (Ula Furlan, Katarina M. Bajt, Goga Gordana Sredojević), uspešnih posameznic, ki s svojim pisanjem opozarjajo na pereče družbene teme, spodbujajo k premisleku in navdihujejo za oblikovanje življenja po svojih željah in merilih.


Uživanje doma

image
Foto: Unsplash Foto: Črt Piksi, Unsplash, Thinkstock

Kako spremeniti bivalni prostor v prijeten dom, kako stanovanje optično povečati, kako opremiti spalnico, da bomo bolje spali, kako do lepše kopalnice brez prenove ... Na vsa vprašanja najdete odgovore v rubriki Uživanje doma.​


Lepota in nega telesa

image
Foto: Mediaspeed Foto: Črt Piksi, Unsplash, Thinkstock

Vse o novih lepotnih izdelkih in tudi naravnih načinih za nego telesa se skriva v rubriki Lepota, za katero so svoje lepotne tretmaje razkrile tudi nekatere znane Slovenke.


Moda

image
Foto: Črt Piksi Foto: Thinkstock

Poseben čar ima tudi naša modna rubrika, v kateri pogosto dajemo možnost predstavitve mladim, še neuveljavljenim modnim oblikovalcem in navdušencem, ki si delijo mesto z najnovejšimi svetovnimi modnimi trendi.

Več na mična.si!