TV namigi: Ekstravizor, Dobre težave in Ne predaj se 2

Novinarji Ekstravizorja so tokrat preverili poslovanje Telekoma, v novi seriji o dveh sestrah, ki skušata zagnati svoji karieri, štirje ljubitelji borilnih veščin iz različnih okolij pa izberejo istega trenerja.

Objavljeno
24. oktober 2019 00.00
Posodobljeno
24. oktober 2019 00.00
Telekom Foto Voranc Vogel/delo
R. L. Vikend
R. L. Vikend

Četrtek, 24. oktobra

 

Ekstravisor: Telekom – predmet poželenja: TVS 1 ob 20.00


Slo., 2019. Vodi: Erika Žnidaršič. Info. odd. 115 min.

Tokrat se preiskovalna skupina TVS loteva največjega telekomunikacijskega operaterja, ki je v večinski državni lasti, in s katerim je poslovno povezano na stotine dobaviteljev, IT podjetij, prejemnikov sponzorskih, donatorskih sredstev, svetovalcev itn. Prav to omrežje vodi k odgovoru, zakaj je politika v preteklosti nekajkrat sprožila postopke prodaje Telekoma – in si vedno premislila.

Nadzorne institucije se Telekoma v glavnem, izogibajo, forenzično poročilo spornih poslov je skrbno varovana skrivnost. K pogovoru v studiu so povabili: čelne ljudi Telekoma, SDH-ja, AKOSA, malih delničarjev in ekonomsko stroko.
 

Dobre težave: Fox Life ob 21.00


Good Trouble. ZDA, 2019. Režija: Jon M. Chu. Igrajo: Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Zuri Adele, Sherry Cola, Tommy Martinez. Nan. 60 min.

image
Good Trouble - Dobre težave Foto Fox


Nova serija je nekoliko drugačno nadaljevanje serije z naslovom Fosterjevi.

Po končani šoli se sestri Callie in Mariana preselita v Los Angeles, da bi zagnali svoji karieri. Tam se soočita s samostojnim življenjem: bivata v stanovanjskem kompleksu Coterie skupaj s Gaelom, sramežljivim in politično dejavnim grafičnim oblikovalcem, z Maliko, bistrim dekletom, ki je svoje otroštvo preživela pri rejnikih, in z Alice, azijsko Američanko, ki je tudi oskrbnica kompleksa.
 

Ne predaj se 2: Obračun: Kanal A ob 20.00


Never Back Down 2: Beatdown. ZDA, 2011. Režija: Michael Jai White. Igrajo: Michael Jai White, Dean Geyer, Alex Meraz, Todd Duffee, Scottie Epstein. Akc. film. 115 min.

image
Never Back Down 2: Beatdown - Ne predaj se 2: Obračun Foto Pro Plus


Štirje mladi borci Zack, Tim, Justin in Mike imajo različno preteklost in prihajajo iz različnih okolij. Povezuje jih ljubezen do borilnih veščin. Vsi štirje se odločijo trenirati pod okriljem trenerja Casa, bivšega prvaka mešanih borilnih veščin. Case jih uči veliko več kot le udarcev in jih pripravlja na veliko tekmovanje, ki ga prireja študent Max.