TV namigi: Plesna terapija, Bear Grills in The Beatles

V filmu užitkih na amaterskem plesnem tečaju, v dokumentarcih pa o preživetju v divjini in na odrih pred vreščečo publiko.

Objavljeno
03. november 2019 00.00
Posodobljeno
03. november 2019 00.00
Finding Your Feet - Plesna terapija Foto TVS
R. L. Vikend
R. L. Vikend

Nedelja, 3. novembra

 

Plesna terapija: TVS 1 ob 15.00


Finding Your Feet. VB., 2017. Režija: Richard Loncraine. Igrajo: Imelda Staunton, Celia Imrie, Timothy Spall, Joanna Lumley. Kom. 120 min.

Zabavna romantična komedija o novih začetkih.

Sandra, ki se bliža zrelim letom in se s soprogom giblje v visokih londonskih krogih, po štirih desetletjih zakona odkrije, da jo mož že dolgo vara z najboljšo prijateljico. Nemudoma ga zapusti in se v iskanju čustvene podpore zateče k odtujeni, boemski starejši sestri Bif. Medtem ko živi s sestro, ki ji ni mar za luksuz, se stežka odvaja od udobja preteklega življenja. Toda življenje se ji prav res spremeni na amaterskem plesnem tečaju, na katerem Sandra pozabi na pravila in si dovoli uživati.

 

V divjini z Bearom Gryllsom: Ben Stiller: Kanal a ob 20.00


Running Wild with Bear Grylls: Ben Stiller. ZDA, 2014. Dok. nan. 60 min.

image
Running Wild with Bear Grylls: Ben Stiller - V divjini z Bearom Gryllsom: Ben Stiller Foto Pro Plus


Med zvezdniki, ki se bodo predstavili vsak v svoji epizodi, so igralec Zac Efron, igralec in režiser Ben Stiller, igralec Channing Tatum, član hiše slavnih lige NFL Deion Sanders, igralec Tom Arnold in televizijska voditeljica Tamron Hall. Vsak od njih se bo moral spopasti z neizprosno divjino. Naj gre za skoke s padalom v gorovju Catskill, spuščanje po strmih pečinah v Utahu ali kljubovanje močnih vetrovom in nalivom na Škotskem, bodo morali tako Grylls kot njegovi gostje svoj um in svoje telo pognati do skrajnosti, če si želijo pot uspešno zaključiti.

 

The Beatles: Osem dni na teden: TVS 2 ob 20.50


The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years. ZDA, 2016. Režija: Ron Howard. Igrajo: The Beatles, Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon, George Harrison. Dok. film. 110 min.

image
The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years - The Beatles: Osem dni na teden Foto TVS


Režiser Ron Howard z navdušujočimi arhivskimi posnetki in svežimi intervjuji s člani skupine in njihovimi sopotniki izpriča, kako so Beatli v zgodnjih koncertnih letih svoje ustvarjalne poti osvojili britanske, evropske, ameriške in naposled svetovne odre.