TV namigi: Trenerjeva hči, Oh, Lucy in Moja super bivša

Mlada tenisačica se naveliča športa, osamljena ženska na tečaju angleščine odkrije svoj alter ego, Matt pa bi rad končal razmerje s punco, ki je superjunakinja.

Objavljeno
08. julij 2020 06.30
Posodobljeno
08. julij 2020 06.30
Trenerjeva hči Foto Tv Slo
R. L., Vikend
R. L., Vikend

Sreda, 8. julija

 

Trenerjeva hči: TV SLO 1 ob 20.00


Vikendova ocena: 4 (od 5)

Córka trenera. Pol., 2018. Režija: Lukasz Grzegorzek. Igrajo: Jacek Braciak, Karolina Bruchnicka, Bartlomiej Kowalski, Agata Buzek, Piotr Zurawski. Drama. 115 min.


Oče in hči sta neločljiva. Skupaj trenirata že 12 let. Wiktoria natančno posnema očetovo dnevno rutino; začne z dietnim zajtrkom, nato sledijo naporni treningi in popolna osredotočenost na tenis. Toda Wiktoria ni več punčka, postaja odraslo dekle s svojimi zahtevami, željami in predvsem potrebo po svobodi. Rada bi za nekaj časa odložila tenis, vendar noče prizadeti očeta.

Po naključju se jima na turneji pridruži Igor, prav tako sedemnajstletnik, in Maciej prevzame skrb tudi za njegove treninge. Wiktorio nenadoma tenis vse manj zanima, molčeči in vase zazrti Igor pa vse bolj …


 


Oh, Lucy: TV SLO 2 ob 21.35


Vikendova ocena: 5 (od 5)

Oh Lucy! Jap./ZDA, 2017. Režija: Atsuko Hirayanagi. Igrajo: Shinobu Terajima, Josh Hartnett, Kaho Minami. Kom./drama. 95 min.


image
Oh, Lucy Foto Tv Slo


Setsuko je osamljena ženska srednjih let z nepomembno uradniško službo v Tokiu. Potem ko je priča samomoru moškega na podzemni in neiskrenim čestitkam drugemu moškemu ob odhodu v pokoj, se zave lastne brezizhodnosti. A potem jo obišče nečakinja Mika in jo prepriča, da začne obiskovati neortodoksen tečaj angleščine in Setsuko odkrije svoj alter ego: Lucy. Poleg tega se zagleda v inštruktorja ...

Oh, Lucy je odštekana, malce temačna, a zelo prisrčna in gledljiva mešanica drame in komedije – le preprostega »ameriškega« konca nikar ne pričakujete.
 Moja super bivša: Kanal A ob 20.00


Vikendova ocena: 3 (od 5)

My Super Ex-Girlfriend. ZDA, 2006. Režija: Ivan Reitman. Igrajo: Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Rainn Wilson, Eddie Izzard. Kom. 110 min.


image
Moja super bivša Foto Pro Plus


Matt Saunders živi v prepričanju, da je končno našel popolno dekle, čudovito Jenny, ki pa je tudi superjunakinja G-Girl. Ko Jenny postane preveč posesivna, hoče Matt razmerje končati.

A kako se razideš z nekom, ki leti, dviga avtomobile in s pogledom skozi jeklo žge luknje? Ko Matt najde novo punco, skuša besna Jenny z vsemi močmi uničiti Mattovo novo romanco ...