V Avstriji moški na vlak kar s konjem

Zabavno popoldne so imeli pri naših severnih sosedih.

Objavljeno
22. avgust 2018 19.02
Posodobljeno
22. avgust 2018 19.11
Iz družbe so sporočili, da je moral konj zapustiti vlak, a je bilo popoldne kljub temu zabavno. FOTO: Dokumentacija Dela
STA, A. V.
STA, A. V.
Dunaj - V Avstriji je nek moški na regionalni vlak prišel kar v družbi svojega konja, je videti s fotografij drugih potnikov, ki so jih na družbenih omrežjih delile avstrijske železnice ÖBB. Iz družbe so sporočili, da je moral konj zapustiti vlak, a je bilo popoldne kljub temu zabavno.Fotografije prikazujejo moškega s klobukom, ki na vlaku drži za vajeti svojega rjavega konja, in nasmejane potnike. Posneli so jih na regionalnem vlaku v avstrijskih Alpah v bližini mesta Bad Goisern v osrednjem delu države, so navedli v ÖBB.
 

Krotek, a nepovabljen gost


Dogodek so v družbi pospremili s humorjem in besednimi igrami na twitterju. Ob tem so pojasnili, da je moral »krotek, a nepovabljen gost« vlak zapustiti. Kljub temu je bilo popoldne zabavno. Dodali so, naj drugi potniki tega ne posnemajo.

Kot so pojasnili, lahko potniki na vlak vzamejo le »majhne in nenevarne živali«. Psi morajo denimo imeti nagobčnike, zanje pa njihovi lastniki potrebujejo tudi vozovnico.