Predstavitvena informacija

Zdaj lahko tudi vi osvojite sanjskega moškega

Gregor Čeglaj potrebuje vašo pomoč. Pomagajte mu dokončati Spotify playlisto, s katero se bo še bolje počutil v svojem domu. Čaka vas prav posebna nagrada.
Fotografija: Z dobro glasbo je uživanje na naovem kavču še slajše! FOTO: moemax.si
Odpri galerijo
Z dobro glasbo je uživanje na naovem kavču še slajše! FOTO: moemax.si

Najprej stilsko opremljen dom po vašem okusu, potem pa še glasba, s katero boste izboljšali razpoloženje prav v vsakem prostoru vašega na novo opremljenega doma. Se strinjate, da lahko s pravim ritmom poudarite estetiko naših notranjih prostorov? In da je prav glasba najbolj pomemben element na vsaki rojstnodnevni zabavi?

Tega se še kako zavedajo v mömaxu, kjer so ob svojem 9. rojstnem dnevu pripravili prav posebno nagradno igro, v kateri lahko sodelujete tudi vi in si prislužite mömax bon v vrednosti 40 €.

FOTO: moemax.si
FOTO: moemax.si

 

Izberite svoj stil in dodajte svoj glasbeni izborm


V zabavni nagradni igri boste sodelovali skupaj s štirimi znanimi slovenskimi influencerji. Poleg Gregorja Čeglaja v glasbenem izzivu sodelujejo še Melani Mekicar, Lara K. Nastran in Alen Podlesnik.

Vsak izmed njih je sicer sestavil svojo Spotify playlisto, vendar potrebujejo tudi vašo pomoč, saj jim manjka še nekaj glasbenih predlogov. Pomagajte jim in osvojite mömaxov bon za 40 €.

Pravila nagradne igre.
 

Komu boste pomagali: izberite svoj najljubši stil in sestavite playlisto

 

ROMANTIČNO Z GREGORJEM ČEGLAJEMKo je Gregor doma, najbolj uživa v spalnici, opremljeni v romantičnem stilu.

Poslušajte Gregorjevo playlisto – katera glasba bi se najbolj podala njegovemu stilu?

Obiščite njegov Instagram profil @gregor_ceglaj21, v komentar pod objavo napišite, kateri komad naj doda na playlisto, in se potegujte za mömaxov bon v vrednosti 40 evrov.
 

NARAVNO Z MELANI MEKICARKo je Melani doma, najbolj uživa v dnevni sobi, opremljeni v naravnem stilu.

Poslušajte Meanino playlisto – katera glasba bi se najbolj podala njenemu stilu?

Obiščite njen Instagram profil @melanimekicar, v komentar pod objavo napišite, kateri komad naj doda na playlisto, in se potegujte za mömaxov bon v vrednosti 40 evrov.
 

MODERNO Z LARO K. NATRANKo je Lara doma, najbolj uživa v kuhinji, opremljeni v modernem stilu.

Poslušajte Larino playlisto – katera glasba bi se najbolj podala njenemu stilu?

Obiščite njen Instagram profil @romeo_julija_co, v komentar pod objavo napišite, kateri komad naj doda na playlisto, in se potegujte za mömaxov bon v vrednosti 40 evrov. 
 

EKONOMIČNO Z ALENOM PODLESNIKOMKo je Alen doma, najbolj uživa v kopalnici, opremljeni v ekonomičnem stilu.

Poslušajte Alenovo playlisto - katera glasba bi se najbolj podala njegovemu stilu?

Obiščite njegov Instagram profil @alenpodlesnik, v komentar pod objavo napišite, kateri komad naj doda na playlisto, in se potegujte za mömaxov bon v vrednosti 40 evrov.FOTO: moemax.si
FOTO: moemax.si

 

Vedno v stilu z mömaxom


Mömax že devet let skrbi za estetsko funkcionalnost vaših bivalnih prostorov. Z njihovim pohištvom in dodatki za dom lahko vsakemu kotičku doma dodate kanček osebnega stila,  s katerim boste pregnali sivi vsakdanjik.

Njihova raznolika ponudba bo razveselila še tako zahtevne opremljevalce -  na svoj račun bodo prišli tako ljubitelji večne klasike kot tudi tisti, ki prisegate na sodoben minimalizem.


 

Naročnik oglasne vsebine je mömax