Znani švedski vloger nove moči nabira v Sloveniji

Tridesetletnik je zaslovel predvsem z videoposnetki svojega igranja računalniških igric.

Objavljeno
22. december 2019 20.22
Posodobljeno
23. december 2019 13.13
PewDiePie FOTO: Marzia Kjellberg/Instagram
I. R.
I. R.
PewDiePie, znani švedski vloger in komik, s pravim imenom Felix Kjellberg, je nedavno napovedal, da si bo vzel oddih od YouTuba. In očitno je oddih izkoristil tudi za potovanja. Tako je, kot je razvidno iz objav na instagramu, pripotoval tudi v Slovenijo. Na družbenem omrežju je namreč objavil fotografijo idiličnega Predjamskega gradu.

Preberite tudi: PewDiePie: Dovolj imam!


image
Predjamski grad. FOTO: PewDiePie/Instagram
Tridesetletnik je zaslovel predvsem z videoposnetki svojega igranja računalniških igric, kot so Minecraft in druge bolj še bolj akcijske. Na različnih omrežjih ima več kot milijon sledilcev. Svojim oboževalcem je sporočil, da oddih rabi, ker je zelo utrujen. Mi pa smo prepričani, da ga bo očarljiva Slovenija navdušila in napolnila z novo energijo.  


Spletni zvezdnik je sicer s svojimi vlogi že kar nekajkrat dvignil prah v javnosti, predvsem ko je leta 2017 v serijo vlogov vključil nacistično simboliko in posnetke. Zaradi tega je izgubil večje število naročnikov njegovih vsebin, v vodo pa je padlo tudi kar nekaj že dogovorjenih poslov, med drugim je YouTube opustil snemanje serije z njim v glavni vlogi, Disney pa razdrl pogodbo za donosni projekt. 

PewDiePie se je sicer pokesal in na YouTubu objavil videoposnetek z opravičilom, a odtlej ni bilo več kot prej. 

Pridružite se Delovi viber skupnosti

Spremljajte naše vsebine tudi prek aplikacije viber!


image
PewDiePie oziroma s pravim imenom Felix Kjellberg. FOTO: PewDiePie/Instagram