Predstavitvena informacija

Kako združiti vso poslovno komunikacijo na enem mestu

Dinamičen delovni tempo nam narekuje vse daljše dneve v pisarni; delo včasih nosimo tudi domov. Digitalizacija nam je omogočila shranjevanje poslovne dokumentacije na računalnike in pametne naprave, a se včasih že zgodi, da je razpršena.
Fotografija: Varna pisarna za vašo brezskrbnost Foto: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Varna pisarna za vašo brezskrbnost Foto: Getty Images/istockphoto


Zdaj je tu rešitev, ki ne omogoča le združitve vse poslovne komunikacije na enem mestu, temveč tudi nadzor nad vašimi poslovnimi prostori, ko ste že doma ali pa na poti. Dobrodošli torej v pametni pisarni, ki jo omogoča NEO, platforma za pametno življenje.

Upravljanje pametnih naprav na daljavo
Vas je že kdaj zaskrbelo, da se bo v vaših poslovnih prostorih začelo dogajati kaj nenavadnega, ko vas ne bo tam? Tovrstne skrbi so sedaj odveč, saj s platformo NEO zelo preprosto in na daljavo upravljate tudi pametne naprave. Tako lahko, na primer, v primeru, da se sredi noči sproži senzor gibanja, s pomočjo zunanjih in notranjih kamer z mobilno aplikacijo NEO enostavno preverite, kaj se dogaja. Tudi o morebitnem izlivu vode v čajni kuhinji ali pojavu dima v prostoru vas nemudoma obvesti senzor. Senzor za vrata in okna pa vas obvesti, če so ta po nesreči ostala odprta. Ob tem mobilna aplikacija NEO omogoča tudi enostaven vklop ali izklop luči na daljavo pa tudi drugih naprav, ki so priklopljene v pametno vtičnico.

Podatki vam bodo vedno na voljo
Prepričani smo, da se vam je že kdaj zgodilo, da ste na sestanku nujno potrebovali datoteko, ki je ostala na vašem računalniku v pisarni. Storitev v oblaku vam s programskim paketom Office 365 omogoča varen in takojšen dostop do vseh datotek, ki jih imate na vašem računalniku, iz različnih naprav, tudi brez internetne povezave. Pri tem je vaša poslovna dokumentacija v oblaku popolnoma varna, enostaven dostop do nje pa vam omogoča tudi učinkovito delo na daljavo.

Si šele utirate pot v poslovni svet?
Če ne veste, kje bi začeli spletno prepoznavnost, vam pri Telekomu postavijo spletno stran na ključ ter poskrbijo za registracijo spletne domene, ki jo lahko pozneje nadgradite in spremenite v spletno trgovino. To bo tudi olajšalo vašo poslovno komunikacijo, saj boste e-pošto pošiljali s svojega poslovnega e-naslova in si tako zagotovili večjo verodostojnost pri svojih strankah, kakor če bi z njimi komunicirali npr. prek Gmaila. V primeru, da niste prepričani, ali so vsi izdani računi v skladu z zakonodajo, pa vam za prenos podatkov na FURS zagotovijo tudi spletno blagajno za hitro in enostavno izdajanje računov.

NEO vam omogoča tudi enostavno upravljanje TV- in ostalih vsebin z glasom v slovenskem jeziku
Dodatna prednost platforme za pametno življenje NEO je, da na enem mestu, torej hkrati z upravljanjem pametnih naprav, poenostavlja tudi spremljanje in iskanje TV- in ostalih vsebin. NEO  namreč omogoča, da jih (pa tudi pametne naprave) upravljate kar z glasom. In to v slovenskem jeziku. Le z eno besedo lahko preprosto dostopate do videotek in drugih TV-vsebin ali si ogledate tiste, ki ste jih v zadnjih sedmih dneh zamudili.