Predstavitvena informacija

Ste pripravljeni na cestni promet prihodnosti?

Avto na električni pogon poskrbi za trajnostno in do okolja prijazno mobilnost z večjo zanesljivostjo, neprekosljivim udobjem vožnje in nižjimi stroški.
Fotografija: Petrol je tako eden prvih v regiji, ki poslovnim uporabnikom pomaga pri čim lažjem prehodu v trajnosten in brezogljičen električni vozni par. FOTO: Petrol
Odpri galerijo
Petrol je tako eden prvih v regiji, ki poslovnim uporabnikom pomaga pri čim lažjem prehodu v trajnosten in brezogljičen električni vozni par. FOTO: Petrol

Uporaba električnih vozil namreč ne zagotavlja le manjšega vpliva na okolje, temveč tudi bistveno manjši strošek na prevoženi kilometer. Za vaša električna vozila na poti in doma s celovito storitvijo poslovnega najema e-vozil poskrbijo v Petrolu.

V »e-prihodnost« so se v Petrolu podali že daljnega leta 2012, ko so po Sloveniji postavili prve polnilnice za polnjenje električnih vozil. Danes je njihova mreža javnih e-polnilnic z več kot 100 polnilnimi mesti največja v državi, v njihovi ponudbi pa najdemo še nabor električnih polnilnic za dom ter električna kolesa in motorje – seveda z ugodnejšo ceno energije ob preklopu na Petrol Elektriko.

V skladu s svojo zavezanostjo k trajnostnemu napredku igra Petrol ključno vlogo tudi pri preboju množične električne mobilnosti v podjetjih. Petrol je tako eden prvih v regiji, ki poslovnim uporabnikom pomaga pri čim lažjem prehodu v trajnosten in brezogljičen električni vozni park s kar najnižjimi stroški.

Celovite rešitve e-mobilnosti tudi za vaše podjetje

V Petrolu pravijo, da je njihova vizija postati vodilni ponudnik integriranih rešitev v jugovzhodni Evropi na področju e-mobilnosti. Njihov nabor celovitih poslovnih storitev tako obsega vse od najema vozil s celovitim upravljanjem in vzdrževanjem voznega parka do vzpostavitve in upravljanja polnilne infrastrukture, storitve polnjenja in pomoči uporabnikom ter korporativne souporabe vozil.

V podjetju poskrbijo za naročilo, prevzem in dostavo e-vozil, skozi celotno trajanje pogodbe pa ponujajo še podporo uporabnikom z asistenco ter celovito storitev upravljanja in vzdrževanja voznega parka, ki pomaga pri občutni razbremenitvi administracije in optimizaciji vseh procesov, povezanih z vzdrževanjem in upravljanjem.

FOTO: Petrol
FOTO: Petrol


Poskrbijo še za polnilno infrastrukturo po meri vašega podjetja, ki jo načrtujejo tako, da ustreza zahtevam posamezne lokacije in profilu uporabe e-vozil. Izbirate lahko med hitrimi in običajnimi polnilnicami v skladu s profilom uporabe službenih vozil. Počasna polnilna infrastruktura je primerna za parkirišča, kjer avtomobili stojijo parkirani v času delovnika ali ponoči, medtem ko so za aktivne uporabnike, kot so taksiji, na voljo hitre polnilnice. Vse Petrolove polnilnice so primerne za polnjenje vseh znamk električnih avtomobilov in so zasnovane tako, da jih je zlahka umestiti v prostor.

Preprosto na pot z aplikacijo OneCharge

Ob odlični pokritosti z e-polnilnicami in ugodnejši ceni električne energije pa električno mobilnost na Petrolu odlikuje še najlažje in najpreglednejše polnjenje električnih vozil, tudi na poslovnih poteh.

Poišči svojo e-polnilnico. FOTO: Petrol 
Poišči svojo e-polnilnico. FOTO: Petrol 


Spletna in mobilna aplikacija OneCharge voznikom pomaga poiskati lokacijo najbližje e-polnilnice, preveriti njeno delovanje in zasedenost ter e-vozilo napolniti. Električno vozilo napolnite s skenom QR-kode ali vnosom številke polnilnice, polnjenje pa plačajte kar v aplikaciji, brez gotovine. Spremljajte še zgodovino polnjenj, čas, potreben za posamezno polnjenje, in kW prenesene energije za celovit nadzor nad porabo vašega električnega konjička.
 
Želite izvedeti več? Obiščite spletno stran www.petrol.si/na-poti/e-mobilnost ali pošljite povpraševanje na emobilnost@petrol.si.

 

Komentarji: