Izpolnite mamino skrivno željo

Marca ne zaznamuje le začetek pomladi, ampak tudi praznik posvečeni ženskam. Zadnji med njimi je materinski dan, ko po navadi presenetimo naše najdražje
Fotografija: Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Foto: Shutterstock

Materinski dan zadnja leta obeležujemo tudi pri nas in ob tej priložnosti materam in ženam podarimo nekaj lepega. Lepo je, če jim takrat izpolnimo tudi kakšno skrito željo. Če darila še niste izbrali in ne poznate vseh skritih želja vaše drage, je najbolje, da jo presenetite z darilno kartico. Lahko pa preizkusite srečo v nagradni igri Presenetite svojo mamo, ki jo organizira Nedelo v sodelovanju s nakupovalnimi centri Qlandia, in se potegujete za eno od 5 darilnih kartic Qlandia v vrednosti 100 evrov.

Darilna kartica v zadnjem hipu

Darilne kartice Qlandia edine v Sloveniji omogočajo tudi nakup v zadnjem hipu in to brez  potrebnega obiska nakupovalnega centra. Namreč na spletni strani Qlandie je na voljo tudi E-darilna kartica, ki jo lahko podarimo oziroma prepošljemo obdarovancu še isti dan (po predhodnem plačilu vrednosti izbranega).

Darilna kartica Qlandia omogoča nakupe v več kot 300 trgovinah v sedmih nakupovalnih centrih Qlandia po vsej Sloveniji (Nova Gorica, Kranj, Kamnik, Krško, Novo mesto, Ptuj, Maribor). Kupiti jo je možno na info točkah trgovin Spar in megamarketov Interspar v nakupovalnih centrih Qlandia (razen nekaj izjem) ter preko nove spletne strani www.qlandia-kartica.si. Izbiramo lahko med prednatisnjenimi motivi ali pa se odločimo za povsem personalizirano izvedbo. Na darilno kartico Qlandia lahko naložimo od 20 do največ 300 evrov dobroimetja, uporabljamo jo lahko večkrat in je prenosljiva. Obenem omogoča tudi nadzor nad stanjem in porabo naloženih sredstev in sicer v katerikoli trgovini v nakupovalnem centru Qlandia ali prek že omenjene spletne strani www.qlandia-kartica.si.

Sodelujte v nagradni igri

Nedelo vam v sodelovanju s Qlandio omogoča, da postanete imetnik ali imetnica ene od petih darilnih kartic Qlandia v vrednosti 100 evrov. Za sodelovanje v Nedelovi nagradni igri Presenetite svojo mamo v času od 9. do 20. marca 2019 izpolnite in pošljite kupon, ki ga najdete v časopisu Delo, Nedelo in  reviji Suzy. Sodelujete lahko tudi prek spletnega kupona, ki ga najdete na tem spletnem naslovu: http://promo.delo.si/materinskidan 

Izžrebani nagrajenci bodo objavljeni v Nedelu 23. marca.
 

Komentarji: