Petim družinam podarjamo čarobno doživetje!

Izžrebali smo pet nagrajencev, ki bodo prejeli vozovnice za nepozabno vožnjo z muzejskim vlakom, na katerem bo tudi Božiček s prijatelji.
Objavljeno
01. december 2017 16.14
Kakor obljubljeno pred tednom dni! Izžrebali smo pet nagrajencev, ki bodo prejeli vozovnice za nepozabno vožnjo z muzejskim vlakom, na katerem bodo njihove družine zabavali Božiček in njegovi prijatelji. Če bo zdržala snežna odeja, bo še toliko bolj čarobno!

Izžrebanci nagradne igre, ki smo jo pri Nedelu pripravili v sodelovanju s Slovenskimi železnicami, prihajajo z različnih koncev Slovenije. To so: Helena Gole Predovič iz Novega mesta, Nataša Petrovič z Jesenic, Tomaž Zimšek iz Trbovelj, Nada Dolanc iz Kranja in Filip Tomšič iz Ljubljane. Vsem lepo čestitamo in jim želimo res lepo doživetje v terminu in na progi, ki si ju bodo sami izbrali, dokončno pa se dogovorili s Slovenskimi železnicami.

Še enkrat spomnimo, da je s skoraj sto let starim vlakom in v družbi Božička v številne konce Slovenije mogoče potovati vse do 23. decembra. Vozovnica vključuje vožnjo z Božičkovim muzejskim vlakom in vrnitev z njim ali z rednimi vlaki (velja tudi za vlake IC, EC in ICS).

Za otroke do dveh let starosti je brezplačna, za tiste med drugim in šestim letom stane pet evrov, za otroke nad šest let in odrasle pa deset. Več informacij o potovanju z vlaki lahko najdete na spletni strani Slovenskih železnic.