Šampanjec in jagode za zaljubljenca

Nedelova akcija za valentinovo

Objavljeno
20. februar 2017 14.13
R. N.
R. N.
V butičnem hotelu Sončna hiša, ki je umeščena v idilično okolje Prlekije, sta se za Valentinov konec tedna razvajala Barbi Marot in Miran Zlobko, zaljubljeni par, ki se je prijavil v Nedelovo akcijo. Bilo je enkratno, nam je povedal navdušeni Miran.

»Nič kaj pametnega se mi ni porodilo, dokler nisem v Nedelu opazil prijavnice za nagradno igro,« pravi Zlobko. Doma so dolgoletni naročniki Nedela, sam pa drugače ni vajen sodelovanja v kakšnih nagradnih igrah ali igrah na srečo. Tokrat mu je srečo prinesel Nedelov žreb, saj je bila med približno 700 prijavnicami naključno izbrana ravno njegova. »Bil sem zelo presenečen in vesel,« nam pove Miran, ki je tako kot Barbi že nekaj časa brezposeln. Sam je gradbenik, ona slaščičarka, nazadnje pa sta skupaj delala v sprejemnih centrih za begunce – Miran kot prostovoljec Rdečega križa, Barbi je bila pri Civilni zaščiti zaposlena prek javnih del. Prebivata v manjšem kraju Gazice pri Cerkljah ob Krki, oba pa aktivno iščeta zaposlitev, še pove Miran Zlobko.

Razvajanje v Sončni hiši v Banovcih, kjer so ju nadvse prijazno sprejeli in pogostili, je bilo zanju pravi balzam, saj so za Valentinov konec tedna pripravili poseben paket za zaljubljence. V Sončni hiši, ki ima le pet sob in sprejme največ 13 gostov, je namreč vse urejeno tako, da se obiskovalci počutijo čim bolj intimno. Vsakemu gostu se posebej posvetijo, jih kulinarično razvajajo, na voljo so tudi savne, masažni bazeni in izbira različnih masaž. Na valentinovo je bilo v hotelu nasploh romantično, paket, ki so ga namenili zaljubljencem, so poimenovali Strast. »Bilo je res lepo, tako da takšno dvodnevno razvajanje priporočam vsakomur,« pove Miran. »V zunanjem masažnem bazenu so nama ponudili kozarec penine, po večerji pa naju je v sobi čakala steklenica penečega vina, skupaj z jagodami, namočenimi v čokolado, na postelji pa je bilo v darilni škatlici še erotično presenečenje,« pove Miran. Kaj je bilo v škatlici, naj ostane skrivnost.