Kriminalisti in policisti v Dolgi vasi izvajajo hišne preiskave

Preiskave so sprožili zaradi informacij, da naj bi v naselju nezakonito hranili orožje in prepovedane droge.
Fotografija: Okoli naselja je parkiranih več policijskih vozil. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Okoli naselja je parkiranih več policijskih vozil. FOTO: Oste Bakal

Murskosoboški kriminalisti in policisti so na Slovenski ulici oziroma Dolgovaških Goricah v Dolgi vasi izvedli hišne preiskave, v katerih so iskali prepovedane substance in orožje. Preiskave naj bi bile povezane tudi s ponedeljkovim ropom v Radmožancih, poroča spletni portal lendavainfo.

Med drugim je bila v enem izmed naselij v občini Lendava opravljena hišna preiskava na naslovu prebivališča osumljenca za rop, 29-letnega državljana Hrvaške, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

Po navedbah portala lendavainfo so pripadniki Policijske uprave Murska Sobota, ki jim je na pomoč priskočila tudi posebna enota policije, preiskave sprožili zaradi informacij, da naj bi v naselju nezakonito hranili orožje in prepovedane droge.

Murskosoboški policisti naj bi zbirali tudi obvestila, potrebna za preiskavo omenjenenega ropa. Osumljenca so prijeli kmalu po kaznivem dejanju. Danes bo priveden k preiskovalnemu sodniku na murskosoboško okrožno sodišče, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

Preberite še: