McGregor izpuščen iz pripora

Irski zvezdnik borilnih veščin je bil v priporu na francoski Korziki. V njem se je po poročanju medijev znašel zaradi poskusa spolnega napada in razkazovanja

Objavljeno
12. september 2020 18.49
Posodobljeno
12. september 2020 20.27
»V primeru spolnega napada in neprimernega razkazovanja je bil zaslišan irski državljan Conor Anthony McGregor. Do nadaljnjega je v policijskem priporu,« je v kratki izjavi zapisalo tožilstvo na Korziki. FOTO: Mark J. Rebilas/Reuters
STA
STA
Irski zvezdnik borilnih veščin Conor McGregor je bil po poročanju francoske tiskovne agencije AFP aretiran in zatem  v policijskem priporu na francoskem otoku Korziki, in sicer zaradi poskusa spolnega napada in neprimernega razkazovanja.Tožilec v Bastii je v izjavi za AFP dejal, da je morala policija 10. septembra posredovati zaradi prijave spolnega napada.

»V primeru spolnega napada in neprimernega razkazovanja je bil zaslišan irski državljan Conor Anthony McGregor. Do nadaljnjega je v policijskem priporu,« je v kratki izjavi zapisalo tožilstvo na Korziki.

A so kasneje so po poročanju virov AFP McGregorja izpustili brez nadaljnjih sodnih postopkov. Tiskovni predstavnik 32-letnega zvezdnika borilnih veščin je iz ZDA poslal izjavo, v kateri McGregor »odločno zanika kakršnekoli obtožbe zaradi slabega vedenja«.

image
FOTO: Timothy A. Clary/AFP