Pripornik, ki so ga zaradi agresivnosti premestili v celjski zapor, ponovno nasilen

Zabarikadiral se je v celico, iztrgal straniščno školjko in kotliček, s čimer je povzročil poplavo, v vodo pa nameraval spustiti elektriko.

Objavljeno
31. oktober 2019 21.51
Posodobljeno
31. oktober 2019 21.51
Neimenovanega pripornika so v celjski zapor premestili ravno zaradi agresivnega obnašanja v Ljubljani. FOTO: Brane Piano/Delo
V. U.
V. U.
Pripornik, ki je že v torek skušal na Povšetovi v Ljubljani zabosti pravosodnega policista, je nasilna dejanja danes ponovil tudi v zaporu v Celju. Portal 24 ur poroča o njegovem vnovičnem nasilnem obnašanju. V Celje so ga sicer premestili ravno zaradi agresivnega obnašanja.

»Zabarikadiral se je v zaporniško celico, razbil steklo nad vrati stranišča in jih s kosi stekla obmetaval. Nato je iztrgal še straniščno školjko in kotliček, s tem pa v celici povzročil poplavo. Pravosodni policisti so mu uspeli preprečiti, da bi čez vodo spustil električni tok,« poroča portal.

Direktor Zapora Celje Zoran Remic je izjavil, da so ga po izgredu izolirali v posebni sobi. Več informacij o dogodku, v katerem ni bilo poškodovanih, naj bi posredovali po praznikih.