Sumljivi par fotografira hiše in bloke, ženska naj bi že bila vpletena v tatvino

Moškega in žensko, ki sta stara približno 50 let, so pri fotografiranju hiš in blokov enkrat opazili prejšnji teden in dvakrat v torek.
Fotografija: Moški in ženska sta fotografirala v Radovljici. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Moški in ženska sta fotografirala v Radovljici. FOTO: Dejan Javornik

Radovljiški  policisti  se  te  dni srečuje s prijavami sumljivega ravnanja dveh oseb in pojavom določenega osebnega avtomobila, ki naj bi bili vsi povezani. Občane prosijo za informacije.

Moškega in žensko, ki sta stara približno 50 let, so pri fotografiranju stanovanjskih hiš in blokov enkrat opazili prejšnji teden in dvakrat v torek. Kot so povedali prijavitelji, sta uporabljala avtomobil s tujimi registrskimi oznakami, verjetno z britansko. Vozilo ima spredaj belo in zadaj rumeno registrsko tablico, volan na desni strani in je modre ali modro-vijolične barve.

V Radovljici so opazili nenavaden in sumljiv par. FOTO: Dejan Javornik
V Radovljici so opazili nenavaden in sumljiv par. FOTO: Dejan Javornik


Žensko so že opazili pri tatvini


Ženska je močnejše postave, ima temnejšo polt, temne lase, ki so bili speti v čop, ob prijavi pa je bila oblečena v pisano majico brez rokavov. Ob drugi prijavi je bila oblečena v rdeče hlače. Ženska z enakim opisom se je že pojavila ta ponedeljek pri poskusu tatvine stvari iz stanovanja na Ulici Staneta Žagarja v Radovljici. Moški ima prav tako temnejšo polt in sive lase. Ob prijavi je bil oblečen v sive hlače in temno srajco.


 

Opozorila občanom


Hkrati pozivajo občane, naj zavarujejo svoje premoženje pred tatovi in vlomilci. Zaklepajo naj nepremičnine in poskrbijo za vredne stvari, ki naj ne bodo na vidnem mestu. Prav tako naj ne puščajo ključev na skritih mestih, ker so to točke, kamor tudi storilci najprej pogledajo.