Umrl 75-letni voznik osebnega vozila

Voznik, ki med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, je po prevračanju padel iz vozila.
Fotografija: V nedeljo med 19.30 in 20. uro se je namreč na lokalni cesti Križevska vas-Velika vas v Občini Dol pri Ljubljani zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. FOTO: istockphoto
Odpri galerijo
V nedeljo med 19.30 in 20. uro se je namreč na lokalni cesti Križevska vas-Velika vas v Občini Dol pri Ljubljani zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. FOTO: istockphoto

Konec tedna je terjal novo smrtno žrtev. V nedeljo med 19.30 in 20. uro se je namreč na lokalni cesti Križevska vas-Velika vas v Občini Dol pri Ljubljani zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Umrl je 75-letni voznik osebnega vozila.

Iz Generalne policijske uprave so sporočili, da se je nesreče zgodila, ko je 75-letni voznik osebnega avtomobila mercedes-benz zaradi vožnje preblizu desnemu robu zapeljal s ceste na strmo travnato pobočje, kjer se je nato pričel z vozilom prevračati.

Voznik, ki med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, je po prevračanju padel iz vozila in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. O vseh ugotovljenih okoliščinah prometne nesreče bo obveščeno pristojno tožilstvo.