Novi predsednik ljubljanskega odbora SDS je Anže Logar

Logar je ob izvolitvi izpostavil sedanji sistem kapitalskih povezav v Ljubljani, ki so po njegovem na meji zakonitosti.

Objavljeno
11. december 2013 12.21
Mo. Z., Delo.si, STA
Mo. Z., Delo.si, STA
Ljubljana - Novi predsednik mestnega odbora SDS Ljubljana je dosedanji podpredsednik odbora in ljubljanski mestni svetnik Anže Logar, ki je na tem mestu nasledil Dragutina Mateja. Člani ljubljanske SDS so novo vodstvo izbrali na torkovi volilni konferenci, kjer so izvolili tudi člane izvršilnega in nadzornega odbora.

Logar je ob izvolitvi izpostavil sedanji sistem kapitalskih povezav v Ljubljani, ki so po njegovem mnenju na meji zakonitosti, so sporočili iz ljubljanskega odbora SDS. Na volilni konferenci je govoril tudi predsednik stranke SDS Janez Janša, ki je dejal, da je mestni odbor glavna alternativa temu, kar se dogaja v Ljubljani, ki je po njegovem mnenju na napačni poti, so v odboru zapisali v sporočilu za javnost.

Poleg novega vodstva so člani izbrali tudi izvršilni in nadzorni odbor.

V izvršilni odbor ljubljanske SDS so izvolili Dragutina Mateja, Mojco Škrinjar, Romano Tomc, Jerneja Pavlina, Milana Orožna Adamiča, Mirka Brniča Jagra, Matjaža Janšo, Jožeta Severja, Ano Zagožen, Janeza Moškriča, Ido Medved, Ivana Ovna, Uroša Minodraša, Jernejo Končan Babič ter Petra Minodraša. Nadzorni odbor pa sestavljajo Kory Golob, Janez Cimperman, Marija Ana Kužnik, Marija Gašperšič in Beti Svete.