Počitniške delavnice za mlade talente

V Zvezi za tehnično kulturo Slovenije imajo prosta mesta še v treh delavnicah.

Objavljeno
10. februar 2016 18.19
Andreja Žibret
Andreja Žibret

Ljubljana – V Zvezi za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) poleg tekmovanj in drugih dejavnosti organizirajo tudi počitniške tabore, delavnice in poletne šole v podporo razvoja mladih talentov po vsej Sloveniji.

Sprejemajo prijave še za tri delavnice v prihodnjem zimskem počitniškem tednu. Dijaki se lahko prijavijo še na delavnico o ulični fotografiji in portretu, ki je novost v ponudbi in stane 40 evrov. Potekala bo v Slovenskem etnografskem muzeju (SEM) od 15. do 18. februarja, z začetkom ob 10. uri, vodil pa jo bo Iztok Bončina. Prosta mesta so tudi še na ustvarjalnih keramičnih delavnicah za učence od 7 do 13 let, ki bodo od 17. do 19. februarja prav tako v SEM, od 10. do 15. ure, cena pa je 45 evrov.

V Kranju, v prostorih OpenLaba, pa bo od 15. do 18. februarja, od 8.30 do 15. ure, delavnica Počitniški video izziv, ki je namenjena srednješolcem in starejšim osnovnošolcem, za 35 evrov, vodil pa jo bo Domen Dolenc. Zimske delavnice logike za učence od 9 do 12 let na ljubljanski Fakulteti za elektrotehniko pa so polne in prijav ne sprejemajo več.