Predstavitvena informacija

5 idej za izvirna darila, ki bodo navdušila

Praznični čas je pred vrati in ni lepšega, kot da ga delimo z nam dragimi ljudmi. Presenetite jih z izvirnim darilom, ki ga še dolgo ne bodo pozabili.
Fotografija: Vaši najlepši trenutki, ujeti v fotografije lahko postanejo izvirno darilo. Foto: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
Vaši najlepši trenutki, ujeti v fotografije lahko postanejo izvirno darilo. Foto: Getty Images/iStockphoto

Ste si tudi vi obljubili, da boste darila za letošnje praznike kupili veliko prej in da bodo le-ti nekaj posebnega? Vaši najlepši trenutki, ujeti v fotografije lahko postanejo izvirno darilo. HOFER FOTO vam omogoča kreiranje številnih unikatnih daril, ki bodo zagotovo ogrela srca obdarovancev in presenetila s svojo izvirnostjo, vam pa prihranila dragoceni čas. Z njimi lahko razveselite svojo družino, prijatelje in vsakogar, ki mu želite praznični čas polepšati z unikatnim darilom.
 
  1. Fotoknjiga, unikatni koledar ali nekaj popolnoma drugačnega
Zberite najlepše trenutke in z njimi ustvarite unikatno fotoknjigo, ki bo obdarovanca še dolgo spominjala na skupno potovanje v Pariz. Ali pa s knjigo spominov razveselite babico in ji podarite skupek fotografij, ki so jih izbrali njeni vnuki. Leto zaključite s pregledom najlepših družinskih trenutkov ali partnerju skozi fotografije pokažite, zakaj vajina ljubezen ne pozna roka trajanja. Vaši najlepši spomini so lahko shranjeni v kakovostni fotoknjigi, z brezšivnim prehodom med stranmi in z različno postavitvijo fotografij. Ustvarite lahko tudi unikatni koledar, ki ga sestavite popolnoma po svoji meri. Na voljo so različna ozadja, predloge, okvirji, sličice, vanj pa lahko vnesete tudi pomembne datume, kot so rojstni dnevi, obletnice in vse na kar ne želite pozabiti.
 
  1. Personalizirane voščilnice
V času božiča in novega leta svoje lepe želje radi delimo tudi z voščilnicami. Unikatno voščilo naj ne vsebuje zgolj skrbno izbranih besed in lepih želja, ampak tudi izbrane fotografije. Voščilnice so natisnjene na kakovostnem papirju in vključujejo kuverte. Na želeni naslov bodo prispele skrbno zaščitene in skrite pred radovednimi pogledi. Za obuditev klasike pa vam na izbiro ponujamo še unikatne razglednice, ki bodo zagotovo zbudile veliko pozornosti in navdušenja. Za pristen občutek in lepši izgled je prednja stran laminirana, hrbtna stran pa ostaja matirana in pripravljena na ročno napisane želje in lepe pozdrave.
 
  1. Stenska umetnina
Če želite v darilni papir zaviti izvirno umetnino, lahko izbirate med klasičnim posterjem, posterjem na dibond aluminiju in posterju za akrilnim steklom. Izbira različnih možnosti vam omogoča, da se odločite za obliko, ki si jo želite. Najbolj zahtevne bo zagotovo prepričal tisk na slikarsko platno, ki lahko popestri marsikatero slikarsko stojalo ali steno. Ne glede na izbrano stensko dekoracijo bodo vaši spomini, pretvorjeni v fotografije, še dolgo živeli na stenah domačih prostorov.
 
  1. Foto darila vseh oblik
Če želite z unikatnim darilom presenetiti svoje najmlajše izberite izvirno foto darilo, ki bo privabilo nasmeh na obraz. Otrokom podarite leseno sestavljanko s fotografijo po lastni izbiri. Najmlajši se bodo zagotovo razveselili motiva svojega hišnega ljubljenčka, še večje veselje pa bo sestavljati puzzle, če bodo na njih njihovi obrazi. Malo starejše otroke bo navdušila igra spomin, ki omogoča izbiro 32 motivov. Izberite fotografije z obrazi družinskih članov in si ob dolgih zimskih večerih privoščite popestritev ob družabni igrici za vse generacije. Marsikdo se bo razveselil tudi zvezka za šolo ali pa podloge za miško. Delo v pisarni ali domače naloge bodo veliko prijetnejše, če bo delovni prostor krasila klasika prazničnega časa - snežna krogla ali skodelica za čaj in kavo. Tu so še prevleke za blazino, majice in predpasniki za katere se bo navdušil vsak mojster žara in kuharski ljubitelj.
 
  1. Ustvarite nekaj svojega
Za vse ustvarjalce je tu tisk klasičnih fotografij, ki jih lahko uporabite na različne načine. Prazno belo steno okrasite s fotografiji najlepših trenutkov iztekajočega leta, ki jih na steno prilepite v obliki božične jelke. Ali pa darila zavijte v okrasni papir in namesto z imeni označite s fotografijo osebe, ki ji je darilo namenjeno. Okrasne lučke, s katerimi ste okrasili sobo popestrite še s fotografijami, ki ste jih pripeli z majhnimi lesenimi klinčki ali pa s fotografijami družine okrasite adventi venček. HOFER FOTO ponuja obilo možnosti - vse od različnih velikosti do mat ali sijočega papirja, ki omogoča ustvarjanje številnih daril z osebnim pečatom.

Prazniki se štejejo s spomini in lepimi občutki, ki lahko z malo domišljije postanejo darilo z neprecenljivo vrednostjo. Foto: Getty Images/iStockphoto
Prazniki se štejejo s spomini in lepimi občutki, ki lahko z malo domišljije postanejo darilo z neprecenljivo vrednostjo. Foto: Getty Images/iStockphoto



 

Zakaj izbrati storitev HOFER FOTO?

Prazniki se štejejo s spomini in lepimi občutki, ki lahko z malo domišljije postanejo darilo z neprecenljivo vrednostjo. Storitev HOFER FOTO vam omogoča, da unikatno darilo »izdelate« kar doma. Izbran fotomaterial boste naročili in prejeli v udobje vašega doma ob enem pa za samo naročilo ne potrebujete dodatnih programov. Storitev je enostavna in hitra, če boste izdelek naročili do 12. decembra pa lahko pričakujete, da bo pri vas že do predbožičnega večera, 24. decembra. V kolikor se pri obdelavi naročila pojavijo težave, vam je na voljo pomoč po telefonu.