Predstavitvena informacija

Addiko »rdeča sreda« – vsem strankam dodatnih 500 evrov ob sklenitvi kredita

Addiko banka spet preseneča z edinstveno prodajno akcijo Pohitite v Addiko banko še danes do 20. ure!  
Objavljeno
20. junij 2018 14.53
Posodobljeno
20. junij 2018 15.42
Addiko
Delo
Delo
Ob sklenitvi kredita na »rdečo sredo« Addiko bank, d. d., vsem strankam za zneske nad 5000 evrov nameni dodatnih 500 evrov! To velja za vse popolne vloge za kredit, ki bodo v okviru podaljšanega delovnega časa oddane ta dan do 20. ure v vseh poslovalnicah Addiko, skladno s splošnimi pogoji akcije. Pohitite v Addiko banko še danes do 20. ure!

Specializirani za gotovinske kredite in prepričani o kakovosti svojih bančnih storitev po vzoru uspešne prodajne akcije, v okviru katere so strankam podarili 50 evrov dobrodošlice pri odprtju računa in se zavezali k izplačilu dodatnih 25 evrov v primeru, da bo stranka želela po enem letu zapustiti banko, na »rdečo sredo« strankam namenjajo dodatno gotovino kot posebno ugodnost ob odobritvi katerega koli gotovinskega kredita v poslovalnicah banke. Pogoj je, da stranka na ta dan odda popolno vlogo za odobritev gotovinskega kredita v višini najmanj 5000 evrov in z banko pozneje sklene kreditno pogodbo. Izplačilo dodatka se izvede ločeno od izplačila odobrenega zneska kredita.

image
Addiko


Akcije, kot je »rdeča sreda«, so v svetu nekaj običajnega (koncept »črnega petka«). Na določen dan stranke pridobijo posebne ugodnosti ali ugodnejše pogoje pri nakupu blaga ali sklenitvi določenih storitev. Pri tem podjetja, trgovci ali banke želijo dodatno pritegniti pozornost svojih obstoječih in potencialnih strank ter jih za to tudi nagraditi. Na ta dan želijo v Addiko banki preveriti svoje sposobnosti pri obravnavi večjega števila strank in njihovih kreditnih vlog ter zagotavljanju kakovostne, hitre in preproste bančne storitve.


Zaveze oziroma obljube strankam v Addiko banki jemljejo zelo resno. Prav tako z osredotočanjem na pomembno poenostavljajo procese, kar za stranke ni samo boljša uporabniška izkušnja, ampak tudi dosledno izpolnjevanje njihovih zavez. Kmalu bodo v Addiko banki še dodatno podprli svoje obljube – če o kreditni vlogi ne bo odločeno v obljubljenem roku ali že odobreni kredit ob vseh izpolnjenih pogojih stranke ne bo izplačan do dogovorjenega dne, bodo njihove stranke pridobile opravičilo v obliki denarnega nadomestila. Podrobnosti nove zaveze bodo predstavljene pred njeno uvedbo, pomenile pa bodo novo kakovost pri storitvah slovenskih bank.

image
Addiko


Addiko banka je v 2017 zaznala občutno rast potrošniških kreditov in pomembno okrepila položaj na trgu. Banka je prepoznavna po hitrih in preprostih bančnih rešitvah, ki so strankam enostavno dosegljive tudi brez obiska banke.