Ta teden okoli 15 stopinj Celzija, naslednji teden sneg?

»Za zdaj kaže, da bo zapadlo okoli 10 centimetrov snega, a resnejše napovedi bomo lahko podali šele konec tedna,« so sporočili z Arsa.
Fotografija: Bo v torek snežilo? FOTO: Jožže Suhadolnik
Odpri galerijo
Bo v torek snežilo? FOTO: Jožže Suhadolnik

Počasi se izteka obdobje neobičajno visokih temperatur za ta letni čas. V začetku naslednjega tedna nas čakajo hladna jutra, termometer se ne bo povzpel nad ledišče. Po napovedih Arsa je možen tudi sneg. Pričakujejo ga v torek, a opozarajajo, da je še prezgodaj za napovedi, koliko ga bo zapadlo.

»Obstaja možnost, a je vse skupaj še precej negotovo. Za zdaj kaže, da bo zapadlo okoli 10 centimetrov snega, a resnejše napovedi bomo lahko podali šele konec tedna,« so sporočili.

Ponoči bo v notranjosti pretežno oblačno, v gorah in na Primorskem pa precej jasno, pihala bo šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo 3 od 8, ob morju okoli 10 stopinj Celzija.

Tudi v petek bo v notranjosti Slovenije pretežno oblačno, v gorah in na Primorskem pa precej jasno. V soboto bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Še nekoliko hladneje bo.

Preberite še:

Komentarji: