Predstavitvena informacija

Darila: največ šteje izvirnost

Kdo od vaših bližnjih praznuje rojstni dan, sodelavec odhaja na drugo delovno mesto ali želite kar tako presenetiti ljubljeno osebo? Veliko več kot materialna darila štejejo izkušnje in doživetja.

Objavljeno
20. marec 2019 09.20
Posodobljeno
20. marec 2019 09.22
Presenetite ljubljeno osebo. Foto: Petrol
Promo Delo
Promo Delo
Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste praznovali rojstni dan in odgovora na vprašanje, kaj si želite za darilo, niste našli. Veliko želja si lahko zelo hitro uresničimo že sami, saj imamo vse na dosegu roke. Dogodki, izleti in dogodivščine pa so nekaj drugega – poskrbijo za nepozabne spomine v družbi ljudi, ki jih imamo najraje.

Razvajanje vedno prija
Dnevi nam minevajo čedalje hitreje; polni so obveznosti, tekanja sem in tja, nenehno moramo biti dosegljivi in razpoložljivi, zato nam pogosto zmanjka časa zase in si želimo le miru. Odklopa in sprostitve, da si napolnimo baterije. Kdo se ne bi razveselil vikenda v toplicah ali bona za razvajanje v savni ali masažnem salonu? Na Petrolu ponujajo darilne bone za Thermano Laško, Terme Čatež, Vodno mesto Atlantis, Terme Zreče, Sense Wellness, Sava Hotels & Resorts, Terme Olimia, Terme Tuhelj …

Hop na potep
Gotovo poznate koga, ki je navdušen športnik, pa mu čas ne dopušča, da bi se s športom več ukvarjal ali pa že dlje časa odlaša s preizkušanjem česa novega. Podarite mu športno doživetje, ki ga bo napolnilo z energijo – na Rogli, Krvavcu ... Za tiste, ki radi odkrivajo nove kraje, pa bo pravi izlet v neznano, na primer v Olimje (Amon Olimje).

image
Podarite sprostitev in užitek v Termah Krka ali drugih zdraviliščih in velnesih. Foto: Petrol


Koristno in prijetno
Ste že slišali za praholovce? To so predmeti, ki si jih kupimo sami ali jih dobimo v dar in ne služijo ničemur, le samevajo na polici, na njih pa se nabira prah. Zato podarimo le predmete, ki jih nekdo resnično potrebuje ali redno in z veseljem uporablja, pa naj bodo to nakit (Zlatarna Celje), kozmetika (L'Occitane), knjige (Mladinska knjiga, DZS) …

Kadar le približno veste, kaj bo nekoga razveselilo, podarite darilni bon. Na Petrolu jih dobite tudi za kulturna (SITI teater, Špas teater), glasbena, športna (KK Petrol Olimpija, NK Olimpija), kuharska doživetja (Gostinstvo Jezeršek) pa bo obdarovancu polepšal dan, mu omogočil, da se nauči kaj novega, se sprosti, nasmeje … 

Široko ponudbo praktičnih daril in doživetij ponuja Petrolova znamka Donum. Darilne bone za razvajanje, kopanje, polete z letalom, smučanje, kuharske tečaje, varno vožnjo, sezonske vstopnice za športne prireditve in še mnogo več lahko kupite v hipu, saj ima Petrol po Sloveniji kar 300 prodajnih mest in vsaj eno vedno blizu vas. Poleg že naštetih bone za svoje storitve ponujajo tudi podjetja Amak Trade, Mediteranski inštitut za monitoring, Propilot, AMZS, Baby center, Merkur in Blagomix.


Gotovo se vam je že utrnilo nešteto idej za darila za prihajajoče rojstne dni, obletnice ter bližnje in daljne praznike. Uresničite jih na Petrolu!