Predstavitvena informacija

Digitalizirajte vhodno pošto in ostanite doma na varnem!

Digitalizacija vhodne pošte vam omogoča bolj učinkovito poslovanje, hitrejšo odzivnost in boljšo preglednost nad dokumenti.

Objavljeno
27. marec 2020 16.45
Posodobljeno
27. marec 2020 16.46
Z digitalizacijo vhodne pošte imate vse na enem mestu. FOTO: Pošta Slovenije
V času virusa covid-19 pa vašim zaposlenim omogoča delo od doma. Pri APS Plus s storitvijo digitalizacije vhodne pošte vašo fizično pošto pretvorimo v digitalno obliko. Vso pošto tako preprosto dobite na svoj e-naslov ali v dokumentni sistem v PDF-obliki.

Z digitalizacijo vhodne pošte imate namreč vso pošto na enem mestu, do nje lahko dostopate kjer koli in kadar koli, težav z založeno ali izgubljeno pošto pa preprosto ni več. 

S to storitvijo si prihranite tudi zamudno prepisovanje podatkov iz dokumentov, zmanjšate ali celo odpravite količino fizične pošte in razbremenite vložišče, ki ga morda celo sploh ne potrebujete več. Preprosto povedano, z digitalizacijo vhodne pošte skrajšate čas, namenjen rutinskemu ukvarjanju s pošto, zaposleni pa se lahko posvetijo bolj produktivnim delovnim nalogam. Seveda pa se lahko odločite za digitalizacijo le dela pošte (npr. nepriporočene), vso najobčutljivejšo poslovno komunikacijo pa še naprej odpirate sami. APS Plus zagotavlja najvišjo možno raven varovanja podatkov.

Izberite digitalizacijo vhodne pošte pri APS Plus in bodite vedno na tekočem, ne glede na to, ali ste v pisarni ali ne.


KOMU JE STORITEV NAMENJENA
Storitev je namenjena tako samostojnim podjetnikom, ki želijo prejemati klasično pošto v digitalni obliki, kot podjetjem in javnopravnim organizacijam, ki želijo prihraniti čas in si urediti vso pošto na enem mestu, dostopno kadar koli in kjer koli, na pametnem telefonu, tablici ali računalniku.  

image
Vse do 1. avgusta 2020 vam ponujamo brezplačno hrambo dokumentov v EArhivu Pošte Slovenije. FOTO: Pošta Slovenije


KAKO STORITEV DELUJE
V vašem imenu pošto prevzamemo, odpremo, razvrstimo in spremenimo v elektronsko obliko, vi pa namesto fizične pošte prejmete digitalizirane dokumente. Digitalizirano vhodno pošto lahko posredujemo na e-naslov (primerno le za manjša podjetja ali fizične osebe) oz. v dokumentni ali kakšen drug informacijski sistem. Ob digitalizaciji je izvedena tudi optična prepoznava znakov, s posameznega dokumenta se izluščijo pomembni podatki (metapodatki). Tako vas ponoči prejeta pošta naslednji dan čaka v digitalnem vložišču.

KAJ SE ZGODI Z ORIGINALNIMI DOKUMENTI
Originalne dokumente vam enkrat mesečno dostavimo bodisi osebno bodisi z uporabo klasične pošte, po dogovoru pa jih lahko fizično uničimo (ob prisotnosti komisije) ali varno fizično hranimo v dogovorjenih rokih. Nato poskrbimo za odbiranje in uničenje gradiva.

KAKO PRISTOPITE K STORITVI
Izpolnite kontaktni obrazec in posredovali vam bomo ponudbo in vsa nadaljnja navodila v zvezi z uporabo. 

Svoja vprašanja lahko posredujete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na telefonsko številko 080 23 83.

Vse do 1. avgusta 2020 vam ponujamo brezplačno hrambo dokumentov v EArhivu Pošte Slovenije.