Predstavitvena informacija

Kako nadzirati porabo energentov

To je ključnega pomena tako za dobavitelja kot odjemalca

Objavljeno
27. maj 2020 08.02
Posodobljeno
29. maj 2020 13.43
Adriaplin ponuja nadzor nad porabo v spletni aplikaciji Moj Adriaplin. FOTO: Adriaplin
Nadzor nad porabo je prednost za vse
Adriaplin pod okriljem mednarodne družbe ENI omogoča dobavo zemeljskega plina na celotnem slovenskem trgu in se zavezuje k družbeni odgovornosti ter h gradnji in razvoju infrastrukture, skladno s potrebami odjemalcev v 29 slovenskih občinah že od leta 1994.

Hkrati se zavedajo, da je nadzor nad stroški in porabo prednost tako za dobavitelja kot za odjemalca zemeljskega plina oziroma električne energije Zadnjemu namreč pomaga pri razporejanju mesečnih denarnih sredstev ter skrbi za svoj dom in okolje.

Preprosto po spletu – enaka akcijska cena plina do konca leta 2021
Adriaplin ponuja sklenitev paketa Preprosto po spletu, ki vključuje številne prednosti. Novim in obstoječim gospodinjskim odjemalcem, ki želijo preklopiti na ta paket, zagotavlja akcijsko ceno, ki bo ostala nespremenjena vse do konca leta 2021. Novi gospodinjski odjemalci poleg tega prejmejo še do tri mesece brezplačnega zemeljskega plina.

Svoje stroške in porabo lahko preprosto spremljate s spletno ali mobilno aplikacijo Moj Adriaplin. Tudi pogodbo lahko sklenete na spletu in z brezpapirnim poslovanjem naredite še nekaj dobrega za okolje. Pogodbeno razmerje je brez vezave.

S posebnim kalkulatorjem izračunajte svoj letni prihranek in prestopite k Adriaplin! V izračunano ceno je že vštetih več kot 10 % dodatnega popusta na redno ceno paketa Preprosto po spletu.

Ob tem boste tako novi kot obstoječi gospodinjski odjemalci prejeli tudi promocijsko kodo, s katero bo cena vašega paketa ostala nespremenjena vse do 31. decembra 2021. Novi gospodinjski odjemalci poleg tega prejmete še do tri mesece brezplačnega zemeljskega plina.


Več pravil in pogojev najdete na spletni strani Adriaplina.