Predstavitvena informacija

Izjemna priložnost nakupa zadnjih stanovanj v Eko srebrni hiši

Eko srebrna hiša stoji ob Dunajski cesti v Ljubljani.

Objavljeno
04. december 2019 10.06
Posodobljeno
04. december 2019 10.07
FOTO: Eko srebrna hiša
Velja za edinstven večstanovanjski pasivni objekt v Sloveniji z najsodobnejšo tehnologijo in minimalnim vplivom na okolje. Za svoje delovanje porabi minimalno količino energije, dosega energijski razred A1 in nove standarde energijske učinkovitosti. Več o stanovanjih: www.ekosrebrnahisa.si

image
FOTO: Eko srebrna hiša


image
FOTO: Eko srebrna hiša


image
FOTO: Eko srebrna hiša


V Eko srebrni hiši je na voljo samo še nekaj večjih stanovanj, prav vsa pa imajo balkonske lože ali terase. Svetla in zračna stanovanja, opremljena z vrhunsko tehnologijo, so s svojo funkcionalno zasnovo prilagojena raznovrstnim bivalnim željam stanovalcev in njihovemu življenjskemu slogu.

Inteligentni kontrolni center vsakemu stanovanju omogoča avtomatsko krmiljenje naprav in sistemov ter enostavno upravljanje in ekonomično rabo energije ob zagotavljanju udobja na najvišji ravni.

image
FOTO: Eko srebrna hiša


image
FOTO: Eko srebrna hiša


Eko srebrna hiša porablja za svoje delovanje minimalno količino energije in hkrati izkorišča lastne obnovljive vire energije.

image
FOTO: Eko srebrna hiša


image
FOTO: Eko srebrna hiša


image
FOTO: Eko srebrna hiša


Sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih štiri- in petsobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti ponuja panoramski razgled na okoliške Alpe in Ljubljanski grad. 

image
FOTO: Eko srebrna hiša


image
FOTO: Eko srebrna hiša


Eko srebrna hiša zagotavlja visoko udobje bivanja v premišljeno energijsko ozaveščeni razporeditvi prostorov.

image
FOTO: Eko srebrna hiša


Oddamo ali prodamo nove poslovne prostore na Dunajski cesti 144 v Ljubljani.

image
FOTO: Eko srebrna hiša


Nakup ali najem poslovnega prostora in stanovanja je prava odločitev. Številne poslovne in zasebne dejavnosti v bližini ponujajo vsakodnevne poslovne priložnosti.

V poslovnih prostorih je dovoljeno opravljanje naslednjih dejavnosti:
• trgovske dejavnosti • poslovne dejavnosti • storitvene dejavnosti, kot so: fitnes, lepotni studio, masažni salon, frizerski salon, butik, trgovina pisarniških pripomočkov, trgovina z metražo, pisarna, vinoteka, zdravstvo in zobozdravstvo, optika, lekarna, grafični studio, računalniški studio, salon pohištva, salon keramike, galerija, pisarniške storitve in druge podobne dejavnosti ...

Enkratna priložnost finalizacije poslovnih prostorov po lastnih željah. 

Prosti so trije poslovni prostori:

pp1 191 m2, od tega pritličje 72,12 m2 in mezanin 93,52 m2
pp2 73,62 m2, od tega pritličje 37,94 m2 in mezanin 35,68 m2
pp6 47,74 m2, od tega pritličje 22,75 m2 in mezanin 24,99 m2
 
Lahko najamete več poslovnih prostorov in jih združite. Vhodi vanje so v pritličju, z Dunajske ceste 144 in iz garaž. Prostori so na reprezentativni lokaciji in gledajo direktno na glavno vpadnico. Zasteklitev lokalov in vhodi vanje so iz alu profilov in kaljenega stekla od tal do stropa. Cena za najem poslovnih prostorov je od 13 do 17 EUR/m2, odvisno od opremljenosti in finalizacije prostorov.

image
FOTO: Eko srebrna hiša


Poslovni prostori imajo tudi pripadajoča parkirna mesta v objektu, s tem da se o njihovem številu dogovori, maksimalno cca 30 parkirnih mest. Parkirna mesta v 1. kleti Eko srebrne hiše se najame glede na potrebe poslovne dejavnosti. Cena najema je odvisna od števila parkirnih mest.

Prednosti Eko srebrne hiše:
− energetska izkaznica A1 (8 kWh/m2 letno)
− energijska učinkovitost
− tehnološke inovacije
− novi standardi bivanja
− bližina središča mesta
− razkošje in udobje bivanja
− zdravo bivanje in vrhunsko udobje
− polnilna postaja za električna vozila
− nizki stroški ogrevanja
− videonadzor
− nadstandardni in svetli prostori
− trdna in stabilna naložba


Eko srebrna hiša predstavlja pogled v prihodnost, saj je bivanje v pasivnih bivanjskih enotah trend, ki je v Evropi že uveljavljen sodobni bivanjski standard.

Info/prodaja: 040 666 633, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041 686 965, www.ekosrebrnahisa.si

Vabljeni v našo prodajno pisarno za Bežigradom v Ljubljani, Dunajska cesta 144.

EKO SREBRNA HIŠA d. o. o. prodaja lastno nepremičnino.

Investitor in lastnik EKO SREBRNA HIŠA d. o. o. si pridržuje pravico do spremembe cenika kadar koli v času prodaje nepremičnine Eko srebrna hiša.