Katja Šugman Stubbs pristala na kandidaturo za ustavno sodnico

Koalicijski petorček, stranka Levica in predstavnika manjšin so po naših zanesljivih informacijah predsednika republike Boruta Pahorja obvestili, da za ustavno sodnico podpirajo dr. Katjo Šugman Stubbs.
Fotografija: Katja Šugman Stubbs je profesorica na ljubljanski Pravni fakulteti in univ. dipl. psihologinja. Je bivša članica državnotožilskega sveta (DTS). FOTO: Jure Eržen
Odpri galerijo
Katja Šugman Stubbs je profesorica na ljubljanski Pravni fakulteti in univ. dipl. psihologinja. Je bivša članica državnotožilskega sveta (DTS). FOTO: Jure Eržen

Koalicijski petorček, stranka Levica in predstavnika manjšin so po naših zanesljivih informacijah predsednika republike Boruta Pahorja obvestili, da za ustavno sodnico podpirajo dr. Katjo Šugman Stubbs. Ta je na kandidaturo že pristala.

Predlagatelji so v obrazložitvi predloga izpostavili strokovnost in izkušnje kandidatke.

Katja Šugman Stubbs je profesorica na ljubljanski Pravni fakulteti in univ. dipl. psihologinja. Je bivša članica državnotožilskega sveta (DTS). V četrtek nam je zatrdila, da bo komentar glede kandidature podala v petek.

Pred tem je profesor na Univerzi na Primorskem Andraž Teršek v torek zvečer Pahorja obvestil, da umika soglasje h kandidaturi za ustavnega sodnika.

Preberite še:

Komentarji: