Krajčič ne bo umaknil odstopne izjave

Jutri, ko naj bi se Državni zbor seznanil z njegovim odstopom, zapušča državni zbor.
Fotografija: Darij Krajčič v petek povedal, da je bila njegova odločitev za odstop prenagljena ter da razmišlja, da bi odstopno izjavo umaknil. FOTO: Jožže Suhadolnik/Delo
Odpri galerijo
Darij Krajčič v petek povedal, da je bila njegova odločitev za odstop prenagljena ter da razmišlja, da bi odstopno izjavo umaknil. FOTO: Jožže Suhadolnik/Delo

Poslanec LMŠ Darij Krajčič ne bo umaknil odstopne izjave in tako v ponedeljek, ko naj bi se DZ seznanil z njegovim odstopom, zapušča državni zbor, je poročala POP TV. To je za omenjeno televizijo potrdil sam poslanec.

Krajčič je odstopno izjavo podal pred dnevi, ko je v trgovini blizu DZ ukradel sendvič, ki ga je pozneje sicer plačal, vse skupaj pa označil za družbeni eksperiment.

A je v petek povedal, da je bila njegova odločitev za odstop prenagljena ter da razmišlja, da bi odstopno izjavo umaknil.



O tem naj bi se odločil do ponedeljka do 12. ure, ko bo DZ začel sejo, na kateri naj bi se med drugim seznanil z njegovo odstopno izjavo in ugotovil, da mu je prenehal mandat poslanca.

Premier Marjan Šarec je v petek v odzivu na najnovejše navedbe Krajčiča dejal, da bo v primeru, če ne bo odstopil, težko še član LMŠ. Pozval ga je, naj temeljito premisli, kaj bi pomenilo, če napovedi odstopa ne bi uresničil.

Preberite še:

Komentarji: