Posledice nesreče odstranili, promet ostaja upočasnjen

V nesreči je bilo udeleženih deset vozil, povzročili pa so jo trije vozniki zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in na prekratki varnostni razdalji.
Fotografija: FOTO: Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
FOTO: Mavric Pivk/Delo

Na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani je zaradi prometne nesreče nastal daljši zastoj, ki je bil v popoldanskih urah nekaj časa dolg okoli 20 kilometrov.

Posledice nesreče so medtem odstranili, a ostaja promet med Uncem in Ljubljano na posameznih odsekih upočasnjen, poroča Prometnoinformacijski center za državne ceste.
 

Nesrečo povzročili trije vozniki zaradi neprilagojene hitrosti


Kot so nekaj pred 18. uro sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je v nesreči prišlo do naleta večih vozil, in sicer okoli 14.45 ure na relaciji med Logatcem in Vrhniko, pred izvozom Vrhnika v smeri Ljubljane.

Po prvih podatkih je bilo v nesreči udeleženih deset vozil, povzročili pa so jo trije vozniki zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in na prekratki varnostni razdalji. Nobena oseba ni bila poškodovana, po ocenah pa je nastalo za okoli 50.000 evrov materialne škode.

Promet je v času opravljanja ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic potekal samo po odstavnem pasu, vozni in prehitevalni pas pa sta bila zaprta. Okoli 17.20 je bil promet ponovno v celoti sproščen, je še zapisala Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana.



Zastoj je bil nekaj časa dolg 21 kilometrov. FOTO: DARS
Zastoj je bil nekaj časa dolg 21 kilometrov. FOTO: DARS

Komentarji: