Mladi z neskončnim potencialom

Kar 13 mladih sta s finančnimi sredstvi podprla Zavarovalnica Triglav in Zavod Vse bo v redu.

Objavljeno
19. junij 2019 10.56
Posodobljeno
19. junij 2019 17.08
Podelitev nagrad trinajst Mladim upom. FOTO: Leon Vidic/Delo
Ljubljana – Zavarovalnica Triglav (ZT) in Zavod Vse bo v redu sta danes že šesto leto zapored 13 obetavnim mladim podelila sredstva v skupni vrednosti 40.000 evrov.

image
Mlade je nagovorila članica uprave Zavarovalnice Triglav in predsednica upravnega odbora Zavoda Vse bo v redu Marica Makoter. FOTO: Leon Vidic/Delo


Mlade talente, ki sta jih pozdravili članica uprave ZT Marica Makoter in direktorica službe za marketing ZT in direktorica Zavoda Vse bo v redu Tjaša Kolenc Filipčič, so izbrali v okviru razpisa Mladi upi. Kot je čudovito misel 'Ste tisto, kar verjamete, da ste' ubesedil Paulo Coelho, so tudi v Zavarovalnici Triglav in Zavodu Vse bo v redu prepričani, da je v mladih neskončen potencial, ker verjamejo vase. In oni v njih.

image
Mladi, ki s svojimi talenti in nadarjenostjo izstopajo iz povprečja. FOTO: Leon Vidic/Delo


Izbrani mladi, ki imajo neskončen potencial, so: šahovska velemojstrica Lara Unuk, ritmična gimnastičarka Aleksandra Podgoršek, harfistka Leto Križanič Žorž, fizik Mitja Suvajac, saksofonistka Sandra Rijavec, biatlonec Alex Cisar, besedni umetnik Luka Podlipnik, znanstvenica Ana Meta Dolinar, atletinja Eva Pepelnak, flavtistka Katja Ferenc, športna plezalka Vita Lukan, kitaristka Ana Gorjanc in smučar paraplegik Jernej Slivnik.