Največja optika v Sloveniji zdaj na kar 1000 kvadratnih metrih!

Optika Clarus je sinonim za celostno storitev maksimalne kakovosti v povezavi s širokimi možnostmi izbire za vsak okus. 
Objavljeno
06. november 2017 12.55

S 23 poslovalnicami po državi in več kot 100 blagovnimi znamkami sončnih očal, korekcijskih okvirjev in drugih optičnih pripomočkov so danes vodilna optika na slovenskem trgu. Že 28 let uspešno sledijo svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«, za svoje stranke pa so zdaj pripravili še več! V preteklem mesecu so prenovili poslovalnico Optike Clarus BTC City Ljubljana in jo razširili na kar 1000 kvadratnih metrov! To pa še ni vse ... 

Optika Clarus BTC City Ljubljana je danes največji center optike v Sloveniji in eden največjih v Evropi. Odprli so ga leta 2003, skupaj z njim pa v Slovenijo prinesli najsodobnejšo tehnologijo in najnovejše evropske trende ter v tistem času povzročili pravo revolucijo na področju okulističnih pregledov in okulistike nasploh. Do danes je poslovalnico Optike Clarus BTC City Ljubljana obiskalo že preko milijon (!) obiskovalcev, iz leta v leto pa narašča tudi število zvestih strank, ki prisegajo na kakovost storitev in obsežno ponudbo vrhunskih očal ter drugih optičnih pripomočkov.

Ker pa si v Optiki Clarus nenehno prizadevajo za napredek in dosledno sledijo razvoju tehnologije ter najnovejšim trendom, so se v preteklem mesecu lotili prenove Optike Clarus BTC City Ljubljana. 

Foto 2, Arhiv Optike Clarus

Zasnovali so povsem nov koncept izkušnje okulističnih pregledov in nakupa očal, ki v ospredje postavlja strankino dobro počutje, temu pa prilagodili tudi interier. S sedežnimi garniturami in prijetnim ambientom, ki spominja na domačo dnevno sobo, želijo strankam vzbuditi občutek domačnosti, predvsem pa jim omogočiti, da je celoten proces - od okulističnega pregleda pri specialistu, preko strokovnega svetovanja vrhunskih prodajalcev - optikov, pa do nakupa očal - čim bolj udoben. 

Foto 3, Arhiv Optike Clarus

                                                                     Foto 4, Arhiv Optike Clarus

Ambulanti za očesne preglede so opremili z najsodobnejšo tehnologijo, prenovili laboratorij za izdelavo stekel, za stranke pa pripravili še bolj obsežno ponudbo najnovejših kolekcij sončnih očal, korekcijskih okvirjev, leč in drugih optičnih pripomočkov priznanih blagovnih znamk.

                                                                 Foto 5, Arhiv Optike Clarus

Obiščite Optiko Clarus BTC City Ljubljana in spoznajte nov, edinstven koncept izkušnje okulističnih pregledov in nakupa očal. V novembru so pripravili tudi POSEBNO OTVORITVENO PONDUBO, v kateri strankam ob nakupu korekcijskih očal s stekli Visya+ podarijo še en dodaten par stekel! Pozor, ponudba velja v vseh poslovalnicah Optike Clarus po Sloveniji! Več informacij in podrobnosti o akcijski ponudbi preberite TUKAJ.

Obiščite pa jih tudi na Facebook profilu Optika Clarus, kjer so ob otvoritvi prenovljene Optike Clarus BTC City Ljubljana za svoje sledilce pripravili VELIKO OTVORITVENO NAGRADNO IGRO.

 

Se vidimo v Optiki Clarus!

     Foto 6, Arhiv Optike Clarus

     Foto 7, Arhiv Optike Clarus

     Foto 8, Arhiv Optike Clarus

     Foto 9, Arhiv Optike Clarus

  Foto 10, Arhiv Optike Clarus