Predstavitvena informacija

Nasmeškotki rišejo nasmehe v čarobnih dneh

Spet so tu Nasmeškotki, čarobni piškotki, ki narišejo nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga dobi, in otrokom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji. Prav zadnjim so namreč namenjena sredstva od prodaje Nasmeškotkov, ki so že na voljo v HOFERjevih trgovinah po ceni 1 evro. Smejalo pa se bo tudi na družbenih omrežjih, saj bo HOFER ob delitvi nasmejane vsebine z označbo #Nasmeškotek ali #DelimoNasmehe za otroke v stiski namenil 1 evro.
Fotografija: Foto: HOFER
Odpri galerijo
Foto: HOFER

HOFERjevi sodelavci spekli prve praznične Nasmeškotke
Prvo serijo prazničnih Nasmeškotkov so spekli HOFERjevi zaposleni pod budnim očesom pekovskih mojstrov keksarne Delakorda, njihovega dolgoletnega partnerja. Pridružila sta se jim tudi Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste - Polje, in ambasador Nasmeškotkov Marko Potrč. Skupaj so narisali široke nasmehe prvim piškotkom v praznični sezoni.

Čarobni piškotki za Čarobno zimo
Nasmeškotki se na police trgovin HOFER vračajo že petič. Sredstva od prodaje bodo tokrat namenjena za akcijo Čarobna zima, s čimer bodo otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji omogočena nepozabna zimska doživetja in tako polepšani praznični dnevi. Nasmeškotki so že na voljo v HOFERjevih trgovinah po vsej Sloveniji po enotni ceni 1 evro.

Foto: HOFER
Foto: HOFER

 
Marko Potrč, ambasador Nasmeškotkov
: »Z veseljem sem ambasador Nasmeškotkov, saj gre za srčen projekt, s katerim polepšamo tudi dneve otrokom projekta Botrstvo. Tokratnim prazničnim Nasmeškotkom pa smo kar sami narisali nasmehe in tako tudi v praksi poskrbeli za začetek tokratne akcije, da bodo prazniki lep čas za vse.«

Foto: HOFER
Foto: HOFER


Foto: HOFER
Foto: HOFER


Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste - Polje, je ob tem dejala: »Nasmeškotki so lahko za koga povsem skromna pozornost, po drugi strani pa za koga drugega pomenijo ogromno. Otroci, ki jim pomagamo skozi projekt Botrstvo, so v marsičem prikrajšani, saj zaradi pomanjkanja finančnih sredstev ne morejo uresničevati svojih želja in se prepogosto odrekajo svojim sanjam. Zato smo izjemno hvaležni, da lahko s pomočjo družbe HOFER in vseh, ki podarjajo Nasmeškotke, pomagamo otrokom v stiski do boljših možnosti za razvoj.«
 
Praznične nasmehe delimo tudi na družbenih omrežjih
Proces zbiranja sredstev za dober namen ima v prazničnem času novost – nasmehe lahko delimo tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. HOFER bo ob vsaki delitvi nasmejane vsebine z označbo #Nasmeškotek ali #DelimoNasmehe za otroke v stiski namenil 1 evro.

Foto: HOFER
Foto: HOFER


#Nasmeškotek
#DelimoNasmehe