Predstavitvena informacija

Negujte svoje lasišče z naravnimi šamponi

Da je izguba službe enkratna priložnost za nove izzive in ustvarjalni premor, sta dokazala Jure in Vanja Rainer, ki zdaj vodita zelo uspešno podjetje z naravno kozmetiko vrhunske kakovosti.
Fotografija: Foto: Aljosarebolj.com
Odpri galerijo
Foto: Aljosarebolj.com

Starša štirih otrok sta namreč po izgubi službe ne le iskala nov vir dohodka, temveč izdelke, ki bi pomagali izjemno občutljivi koži njunih otrok. Jure je pri tem uporabil svoje znanje biokemije in nastala je ideja o naravnih šamponih in balzamih za lase.
 
Kozmetika za lase za otroke in odrasle

Izdelki 4kidsandus za štiri tipe las so izdelani iz 100-odstotno naravnih, organskih in svežih sestavin. Učinkovito odstranijo nečistoče in blagodejno vplivajo na lasišče. Ne vsebujejo emulgatorjev in konzervansov ter so dermatološko testirani. Poleg šampona je na voljo tudi balzam.
 
Sestavina po receptu naših babic
Že naše babice so vedele, da je jabolčni kis odličen za lase. Zato ga vsebujejo prav vsi izdelki 4kidsandus. V njih so tudi rastlinske vrste masla in olj, odišavljeni pa so z naravnimi rastlinskimi izvlečki. Nosijo certifikat 100-odstotno naravne aroma kozmetike.

Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com

 
Prijazni do vsakega lasišča

Ker ima lasišče vsakega posameznika drugačen pH, je pH šamponov 4kidsandus nevtralen. Zato so primerni za vse, tudi tiste, ki že dolgo iščete pravi šampon zase. Šampon razporedite po mokrih laseh, ga spenite z vodo in sperite. Na voljo so črn šampon za mastne lase, rumen šampon za barvane lase in sijaj, bel šampon proti prhljaju, rdeč šampon za obnovo poškodovanih las in balzam za vse tipe las.



Preberite še: