Od srede do srede: Ali Šarec dela prave stvari ali drugi delajo napačne? (VIDEO)

Delova komentatorja Ali Žerdin in Janez Markeš sta se v tokratnem sredinem pogovoru osredotočila na nedavno javnomnenjsko raziskavo.
Objavljeno
23. januar 2019 16.59
Posodobljeno
23. januar 2019 17.50
Spregovorila sta tudi o razlikah med Šarcem in Janšo in o populizmu kot novi realnosti Evrope. FOTO: Delo
Ali Žerdin, Janez Markeš, L. V.
Ali Žerdin, Janez Markeš, L. V.
Delova komentatorja Ali Žerdin in Janez Markeš sta se v tokratnem sredinem pogovoru osredotočila na nedavno javnomnenjsko raziskavo, ki je prinesla dve veliki spremembi: Borut Pahor je moral mesto najbolj priljubljenega politika prepustiti Marjanu Šarcu, SDS pa je mesto najbolj priljubljene stranke prepustila LMŠ.»Običajno se zgodi, da stranka na volitvah doseže določeno število odstotkov, to število pa do naslednjih volitev kopni in kopni. Tokrat se je zgodilo obratno: javnomnenjska raziskava je pokazala, da je LMŠ bolj priljubljena, kot je bila na volitvah,« je povedal Žerdin. Ob tem se je vprašal, ali Šarec dela prave stvari ali drugi delajo napačne.Spregovorila sta tudi o razlikah med Šarcem in Janezom Janšo in o populizmu kot novi realnosti Evrope, ki jo je po besedah Markeša treba postaviti v okvir do demokracije in do države.

***
 
Uporabnike prosimo, da nam svoje mnenje pošljejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Komentarje bomo objavili po lastni presoji.