Predstavitvena informacija

Popestrite si dan s hranljivo granolo

Poznate tisti občutek, ko vas radovednost in motivacija vedno ženeta naprej, novim izzivom naproti? Grega in Tina Teršek sta tako skupaj našla posel, v katerem resnično uživata.
Fotografija: Foto: Aljosarebolj.com
Odpri galerijo
Foto: Aljosarebolj.com

Prelomni trenutek je bila priprava Tinine prve presne tortice. Z njo sta začela odkrivati presne sestavine in zemeljske mandlje.
 
Prav zemeljski mandlji (chufa) oz. gomolj tigrove trave so glavna sestavina ekološke, presne in veganske dobrote v petih okusih; brez glutena, laktoze, oreškov in dodanih sladkorjev.
 
Granola za vse okuse
Izdelek, ki sta ga poimenovala Moja presna granola, bo zato zadovoljil še tako zahtevne prehranjevalne potrebe. Ker je presen, ohranja hranljive snovi, njegova prednost pred drugimi kosmiči in podobnimi pripravki pa so zemeljski mandlji, ki veljajo za bogat vir vlaknin.
 
Pestra paleta okusov
Moja presna granola je na voljo v petih okusih s slikovitimi imeni, kot so Jabolčna pravljica, Nežna jagoda, Hudi kakav, Pregrešna pomaranča, Zmešana banana. Oplemenitite jih lahko z dodatki po želji in tako vsak dan ustvarite bogato kombinacijo okusov po svojem navdihu.

Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com

 
Naj vam tekne

Izbrani okus Moje presne granole prelijte z rastlinskim napitkom, mlekom, jogurtom ali drugim poljubnim prelivom, dodajte svojo piko na i ter uživajte v slastnem in hranljivem obroku. Granolo lahko jeste tudi naravnost iz vrečke, na poti, izletu ali kar na domačem kavču.



Preberite še: