Predstavitvena informacija

Pošteno plačilo in spodbudno delovno okolje za zadovoljne sodelavce

Podjetje HOFER se zaveda, da zadovoljni sodelavci pišejo uspešne zgodbe, zato jim zagotavlja pošteno plačilo in spodbudno delovno okolje.
 
Fotografija: FOTO: HOFER
Odpri galerijo
FOTO: HOFER

Že več kot 1700 sodelavcev piše uspešno zgodbo podjetja HOFER v Sloveniji. A le zadovoljni sodelavci lahko tudi v prihodnje skrbijo za napredek in razvoj. Pošteno plačilo, pozitivna delovna klima in številne HOFERjeve ugodnosti, so le nekateri dejavniki, s katerimi podjetje skrbi za zadovoljstvo svojih sodelavcev.

FOTO: HOFER
FOTO: HOFER

 
Redno in nadpovprečno visoko plačilo
Pošteno plačilo je osnova za spodbudno delovno okolje in podjetje HOFER svojim sodelavcem v prodaji ponuja nadpovprečno plačilo v trgovski panogi. Prodajalci v HOFERjevih poslovalnicah na primer za krajši delovni čas 30 ur tedensko v prvem letu prejmejo bruto mesečno plačilo v višini 882 evrov. Obenem se plača prodajalcev vsako nadaljnje leto (do šestega leta) zaposlitve samodejno zviša po t. i. šeststopenjskem sistemu napredovanja in prodajalec po šestih letih za 30 ur tedensko prejme 1021 evrov bruto na mesec. Sodelavci v prodaji tako za krajši delovni čas že prvo leto prejmejo plačilo, ki presega celo minimalno bruto plačilo za polni delovni čas. Vsak zaposleni prejme tudi dodatek za prevoz na delo in dodatek za prehrano v višini maksimalnega neobdavčenega zneska, HOFER pa vsem svojim sodelavcem redno vplačuje tudi v drugi steber pokojninskega zavarovanja.




kariera.hofer.si

FOTO: HOFER
FOTO: HOFER