Proti morju in Bledu zastoji

Na severni ljubljanski obvoznici so začeli s pripravljalnimi deli za obnovo obvoznice.

Objavljeno
18. junij 2016 14.19
acr*Zastoji na cestah
Ljudje so danes izkoristili lepo vreme in se odpravili proti morju in Gorenjski, kar se kaže tudi v zastojih na cestah. Ti nastajajo predvsem na ljubljanski zahodni obvoznici od Brda do razcepa Kozarje proti Primorski. Zastoji so tudi na cestah Lesce - Bled, Koper - Šmarje - Dragonja, Šmarje - Koper in Izola - Portorož - Sečovlje.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče oviran promet na primorski hitri cesti na uvozu Semedela proti Portoroži, v Ljubljani na Celovški cesti pa je v križišču s Smrekarjevo ulico proti Medvodam zaprt levi vozni pas.

Na severni ljubljanski obvoznici so začeli s pripravljalnimi deli za obnovo obvoznice. Omejitev hitrosti je 60 kilometrov na uro. Oviran promet je tako na trasi kot tudi na vseh priključkih med Šiško in krožiščem Tomačevo. V soboto in v ponedeljek pričakujemo zastoje, zato voznikom svetujejo, da načrtujejo daljši potovalni čas.

Predor Karavanke bo danes ponoči zaprt med 23. in 5. uro zjutraj zaradi geoloških raziskav.

Na primorski avtocesti je na izvozu Brezovica iz Kopra oziroma na uvozu proti Ljubljani oviran promet in urejen izmenično enosmerno.

Več prometnih informacij najdete TUKAJ.