Predstavitvena informacija

Razvajajte svoje brbončice z domiselnim namazom

Ste vedeli, da je marmelada lahko tudi iz mleka? Sliši se nenavadno, a Urošu in Valentini Kavčič je z veliko domišljije in ustvarjalnosti uspelo ustvariti edinstveni namaz, ki združuje oba elementa.

Objavljeno
29. oktober 2018 09.10
Posodobljeno
29. oktober 2018 09.10
Foto: Aljosarebolj.com
Promo Delo
Promo Delo
Po tem, ko je Uroš nasledil očeta na kmetiji v Vipavski dolini, je z ženo na posestvu posadil breskve in skupaj sta se lotila priprave marmelad. Ko jima je prijatelj povedal za francosko marmelado iz mleka, pa je Uroš dobil navdih za kombinacijo mleka z dodanim sadjem in oreški. Tako je nastala Marmela.

Kako je marmelada lahko iz mleka?
Marmela pravzaprav ni ne marmelada ne mlečni namaz; gre za velik delež sadja in oreškov z dodatkom tekočega slovenskega mleka. Namaz je odličen na kruhu ali palačinkah; dodamo ga lahko kavi ali sladoledu oziroma ga jemo samostojno, kar z žlico.

image
Foto: Aljosarebolj.com


Kaj še dela Marmelo tako posebno
Marmela je bila podrobneje predstavljena v 4. oddaji 3. sezone Štartaj Slovenija. V megamarketih Interspar je na voljo v šestih okusih, in sicer pistacija, lešnik, arašid, višnja, malina, breskev, in ne vsebuje ojačevalcev okusa, barvil ali umetnih dodatkov. Okus arašidovega masla vam ne bo obtežil želodca; ljubitelji pistacije boste ta okus lahko uživali kar na kruhu ali palačinkah; lešnik kar kriči od dobrote, sadni mlečni namazi pa vas bodo navdušili s svežino. Ne boste verjeli – lahko jih tudi zamrznete in jih uživate kot sladoled!

Ne prikrajšajte svojih brbončic za čarobne okuse te očarljive in okusne novosti, ki na vas že nestrpno čaka na policah megamarketov Interspar.