Predstavitvena informacija

Zakaj je kolagen tako pomemben

Anja je bila dobrovoljen otrok, a se je v najstniških letih zaradi slabe samopodobe spopadala z bulimijo, ki je njeno telo prikrajšala za ključna hranila in pustila posledice na njenem videzu. Zato je iznašla prehransko dopolnilo, s katerim si je njeno telo opomoglo.
Fotografija: Foto: Aljosarebolj.com
Odpri galerijo
Foto: Aljosarebolj.com

Diplomirana živilska tehnologinja je svoje potrebe združila s strokovnim znanjem, ki ga je pridobila med študijem in v službi. Pravi, da se je v tem času tudi dokončno pozdravila. Spoznavala je vlogo hranil in izdelavo naravne kozmetike, s katero se je ukvarjala v prostem času, nadgradila z izdelkom, ki blagodejno vpliva na organizem in kožo.

Ključen je kolagen
Da šport in naravna kozmetika nista dovolj, je ugotovila, ko je ostala brez službe in imela čas, da se podrobneje posveti sebi in raziskovanju, kako nadomestiti izgubljene snovi v telesu. Ugotovila je, da je ključnega pomena kolagen, beljakovina, iz katere je kar 75 % naše kože. Skrbi za prožnost kože in sklepov, vzdrževanje mišične mase, krepi pa tudi vezi in kite. Ker ga po 20. letu starosti telo proizvaja vse manj, dobivamo gube, naša koža in lasje so suhi, nohti krhkejši, bolijo nas sklepi. Če pa ga redno in dlje časa uživamo v obliki prehranskega dopolnila, lahko ohranimo vitalnost telesa in mladosten videz.

Nastanek novega naravnega prehranskega dopolnila
Z bratom, prav tako živilskim tehnologom, je Anja Bordon ustvarila naravno prehransko dopolnilo Gaia Naturelle Kolagen shot s sladili, brez sladkorjev in maščob ter z okusom granatnega jabolka. Dopolnilo, ki je priročno za uporabo – vsak dan zaužijete eno že pripravljeno merico –, omogoča vnos kolagena, hialuronske kisline, MSM-ja in vitaminov. Odlično pripomore k prožni mladostni koži, čvrstim nohtom in zdravim lasem.

Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com




Preberite še: