Kanye West z monologom zasenčil Trumpa (VIDEO)

Srečanje so številni komentatorji označili za bizarno, brez dialoga in vsebine.
Fotografija: FOTO: AFP
Odpri galerijo
FOTO: AFP

Glasbenik Kanye West se je mudil na obisku pri ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu, kjer je imel skoraj 20 minutni monolog. Trump je medtem le kimal z glavo, vse skupaj pa je bilo videti kot da je zvezdnik želel le pozornost medijev zase. Številni komentatorji so po koncu srečanje označili za bizarno.

»Srečanje Trumpa in Westa je bila velika neumnost in eden od mnogih cirkuških dogodkov v Beli hiši v času vladanja Trumpa,« je bil kritičen novinar Clay Cane. »Medtem, ko se ljudje na območju orkana Michael borijo za svoja življenja, bi se predsednik moral osredotočati na to problematiko, namesto temu pa smo bili priča dvem posameznikom, obsedenima s slavo.«

FOTO: AFP
FOTO: AFP


West je na srečanje prišel z rdečo kapo z napisom Naredimo Ameriko spet veliko, kar mu, kot je povedal, »daje energijo kot Supermanu njegovo ogrinjalo.« Predsednika ima rad, ker mu daje moško energijo, ki jo je pogrešal od svojega odsotnega očeta.



Trumpa je tudi pohvalil, da je preprečil vojno s Severno Korejo in mu predlagal, da zamenja letalo Air Force One z letalom na vodik. Med govorom je izrekel tudi nekaj kletvic. Dejal je tudi, da nima težav z bipolarno motnjo, kot naj bi mu zmotlo diagnosticirali, ampak da mu primanjkuje spanca.

Ameriški predsednik je vendarle našel priložnost, da poseže v monolog, in je glasbenika pohvalil, da je pameten ter da je njegov nastop impresiven. »Kako se počutiš tukaj v Ovalni pisarni,« je Trump vprašal Westa. Tukaj je super energija, mu je odvrnil.

Komentarji: