Na konferenci Risk 2020 rekordnih 800 udeležencev

Največja konferenca s področja informacijske varnosti, Risk 2020, je prvič potekala virtualno.
Fotografija: Podjetju Real Security je uspelo združiti pozitivno izkušnjo fizičnega dogodka, nadgrajeno z virtualnimi vsebinami. FOTO: Arhiv podjetja Real Security
Odpri galerijo
Podjetju Real Security je uspelo združiti pozitivno izkušnjo fizičnega dogodka, nadgrajeno z virtualnimi vsebinami. FOTO: Arhiv podjetja Real Security

Ljubljana –Največja konferenca s področja informacijske varnosti, Risk 2020, ki letos praznuje 15 let, je konec novembra doživela tudi svojo krstno izvedbo v virtualni obliki. Organizatorju, podjetju Real Security, je uspelo združiti pozitivno izkušnjo fizičnega dogodka, nadgrajeno z virtualnimi vsebinami. Za konferenco je podjetje ustvarilo lastno konferenčno platformo.

image_alt
S kriptodenarnico osvajajo svetovni trg (VIDEO)


Letošnjih rekordnih 800 udeležencev je sodelovalo na številnih predavanjih, tehničnih delavnicah in virtualnih razstavnih prostorih, udeležili pa so se celo virtualne večerne zabave v obliki online turnirja v pokru. Na konferenci so se kot govorniki zvrstili na primer Ramses Gallego (Micro Focus), Dave Matthews (Netwrix), Kevin O’Dwyer (McAfee), Mike Hart (FireEye), David Barnett (Forcepoint) in Markus Auer (ThreatQuotient).

Na tradicionalni dobrodelni dražbi, kjer sta bila glavna atrakcija podpisana dresa Luke Dončića in Primoža Rogliča, so za dobrodelne namene zbrali 7500 evrov – donacijo bodo prejeli Rdeči noski, Mavrične vile in mladi smučarski skakalci iz SD Dolomiti.

Preberite še:

Komentarji: