Nova dimenzija sesanja Roomba® 980

Na področju tehnologije je vsak dan kaj novega, njen razvoj pa je bliskovit, s ciljem poenostaviti vsakdanje življenje.

Objavljeno
25. januar 2016 12.53

Tudi v podjetju iRobot® so ves čas v koraku s časom in se učinkovito odzivajo na potrebe svojih uporabnikov. Tako tudi v Slovenijo končno prihaja težko pričakovani robotski sesalnik iRobot® Roomba®980.


»Z več kot 14 milijonov prodanih robotov po domovih po vsem svetu je iRobot®  svetovno vodilno podjetje za samodejno čiščenje doma,« pravi Colin Angle, predsednik in soustanovitelj iRobota. »Roomba® 980 je nov mejnik podjetja,« še pravi.


Kaj je novega? Nova Roomba® 980 v nasprotju s svojimi predhodnicami posesa celotno nadstropje vašega stanovanja (do 185 m2), po potrebi pa si gre med sesanjem napolnit baterijo in se nato vrne v prostore, ki jih še ni posesala. Za orientacijo v prostoru poskrbi poleg že znane tehnologije iAdapt® še nova tehnologije vSLAM®, ki prostor zaznava tudi vizualno. Novost je tudi do uporabnika prijazna aplikacija za pametne telefone in tablice, s katero lahko nastavite urnik čiščenja, ali pa Roombo, enostavno, kar z delovnega mesta pošljete k sesanju. Ponaša se tudi z novo Li-Ionsko baterijo. Košek AeroForce® pa ima nov, t. i. sistem Carpet Boost, ki poskrbi, da se sesalna moč koška 10-kratno poveča med sesanjem tepihov.

 


PAMETEN. Čiščenje celotne površine.


S kombinacijo ekskluzivne tehnologije iRobot® iAdapt® in novimi senzorji Roomba® 980 samodejno očisti celotno stanovanje ali nadstropje hiše. Prvič uporablja tehnologijo za vizualno zaznavanje vSLAM®, s pomočjo katere sestavi zemljevid vašega stanovanja. Presunljiva tehnologija je del novega sistema iAdapt® 2.0 z vizualnim zaznavanjem, ki sesalniku Roomba® 980 omogoča odlično orientacijo v prostoru, medtem ko čisti, tako da robot ve, kje je in kam še mora, dokler ne konča dela.

PREPROST. Vključite Roombo, kjer koli ste.

Nova aplikacija iRobot®  uporabniku omogoča povezati Roombo 980 z omrežjem wi-fi, da se robotski sesalnik vključi, ko uporabniku najbolj ustreza, kjerkoli je, ne da bi prekinjal svoje družabno življenje ali delo. Lahko programirate čiščenje do sedem dni v tednu s preprostim vmesnikom na vašem pametnem telefonu. Na voljo za Android in iOS. Aplikacija iRobot® HOME App poveča uporabnost robota, saj uporabniku omogoča izbrati način čiščenja: eno ali dve čiščenji, čiščenje robov ali tehnologijo za čiščenje preprog Carpet Boost. Aplikacija vam omogoča informacije o čiščenju, ponuja uporabne trike in neposreden dostop do pomoči.

 

ČIST. Podvoji učinkovitost, kjer je najbolj potrebno.


Roomba® 980 premaga vso umazanijo, saj lahko prepozna različne vrste tal, se prilagodi in optimizira moč čiščenja. Sistem čiščenja AeroForceTM s tehnologijo Carpet Boost samodejno podvoji učinkovitost čiščenja na preprogah. Nizka oblika omogoča čiščenje pod pohištvom in ob letvicah, medtem ko optični in zvočni senzorji Dirt Detect najdejo umazanijo in nesnago ter se zadržijo tam, kjer je najbolj potrebno.

Novi robotski sesalnik iRobot® Roomba® 980 bo v Sloveniji na voljo v drugem tednu februarja v omejeni količini. Zanj se že zbirajo prednaročila. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na brezplačni telefon 080 84 74.

Uvoznik: Tilt, d. o. o., www.irobot.si