5 gadgetov za urbanega človeka

Objavljeno
20. avgust 2015 10.08
Posodobljeno
14. oktober 2015 04.10
Pripravil Luka Štucin
Pripravil Luka Štucin
Revija The Red Bulletin dobi vsak mesec na preizkušnjo ogromno gadgetov in športne opreme, zato so izbrali najboljše pripomočke za urbanega in modernega rekreativca.

Od fixiejev, do modnih pripomočkov in gadgetov za zapravljanje prostega časa.

 

 

Quella One 2015 fixieČe bi Batman želel kolo, bi si kupi tega. Jekleni okvir kolesa Quella One zmore le 9.4 kg, kar pomeni, da z njim lahko lažje manevriramo in je zatorej odlično mestno prevozno sredstvo.

Atom polnilecNastavite gadget na svoje zadnje kolo na biciklu in uporabil bo energijo nastalo pri vožnji s kolesom, da napolni vaše mobilne naprave. Če hitro zmanjkuje baterije, boste pač hitreje in močneje gonili!

Skullcandy Grind slušalkeSlušalke, ki ne izstopajo preveč tudi po ceni ne, odlično "sedejo" na glavo, z njimi lahko zaustavimo, prevrtimo naprej ali zamenjamo skladbo, poleg tega pa potrebujemo le en dotik prsta s slušalko in že govorimo po telefonu. Odlično za mestne dnevne nomade.

Arduboy konzola8-bitna distrakcija, retro način za zabavo, poleg tega pa je v velikosti kreditne kartice, tako da vas ne bo oviral pri vsakodnevnih opravkih.

Morpher čeladaČelada, ki je v zadnjem letu pobrala veliko nagrad, vas ne samo varuje, ampak potem, ko opravi svoje delo, vam omogoči, da jo zložite in pospravite v torbo. Zasede toliko prostora kot majhen dežnik.