Bomboni na snegu

Objavljeno
02. februar 2019 08.02
Posodobljeno
02. februar 2019 08.02
Miroslav Braco Cvjetičanin
Miroslav Braco Cvjetičanin
V iskanju najboljšega za naše največje užitke na smučanju smo pobrskali za opremo, v kateri sta združeni kakovost in funkcionalnost.

Ziener Kildara so kot nalašč za tiste smučarke, ki iščejo izjemno mehke in udobne usnjene rokavice. V njih vas prav gotovo ne bo zeblo niti v najbolj mrzlem vremenu. Tehnologija izdelave je povsem usmerjena v udobnost, kar pomeni tudi, da so odporne proti vetru in vodi, z lahkoto jih oblečete ali slečete, kar je zelo pomembno dejstvo za smučarke. 

 

 

Alpina Carat Le Visor je gotovo med tehnološko najbolj izpopolnjenimi čeladami na trgu! Integrirani zrcalni vizir Singleflex zagotavlja varnost tako, da preprečuje zameglitev – glazura Fogstop. Tehnologija Inmold ustvari permanentno vez čez celotno površino zunanjih in notranjih lupin, kar naredi čelado ekstremno lahko in stabilno. Run system: omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju. Zaponka Ergomatic, ki je bila preizkušena in testirana neštetokrat, je uporabljena na vseh Alpininih čeladah. Večstopenjsko prilagajanje kontroliramo le z eno roko. Prav tako se zaponka ne more sama od sebe odpeti pri nesreči. Venting system omogoča optimalno prezračevanje in udobno počutje. Ima snemljivo in pralno podlogo. 

Smučarska očala Alpina Estetica so za manjše, ožje obraze. Estetica brez okvirja ne zagotavlja le dobrega videza, ampak z optimalnim kotom okvirja in sferičnim steklom tudi najboljše možno vidno polje. Skid Grip, Comfort Frame in prilagodljiv trak poskrbijo za popolno lego v čeladi in na nosu. Zrcalna stekla Multimirror so rahlo bolj zatemnjena in zato svoje odlike pokažejo v sončnih dneh. Lahko jih nosimo tudi čez dioptrijska očala.Dekliški smučarski čevelj Roces Idea Free kar raste z otrokovo nogo ter se lepo prilagaja rasti stopala, noge in gležnja. V prenovljeni obliki je z izboljšanim tesnjenjem, ki preprečuje vdor vode in ohranja prijetno temperaturo v čevlju. Novi model Idea Free ima na zgornjem delu dodan zategovalni trak, s katerim lahko otrok še dodatno poveča togost smučarskega čevlja. Sistem nastavljanja je enostaven za uporabo.