Dan odprtih vrat RTC Krvavec 

Poletje na Krvavcu je v polnem teku in v četrtek, 15. avgusta 2019, RTC Krvavec že tradicionalno pripravlja dan odprtih vrat. 

Objavljeno
07. avgust 2019 14.50
Posodobljeno
07. avgust 2019 15.10
Ob 13. uri vas bo na krvavški Plaži pričakal okusen in po domačem dišeč krvavški šmorn, gurmanski navdušenci pa si bodo lahko 'obliznili prste' ob pravih, prekajenih rebrcah na Plaži Krvavec. 
Polet
Polet
Na praznični četrtek tako na Krvavcu  na široko odpirajo svoja vrata vsem obiskovalcem, ki jim želijo predstaviti, kdo so, kaj počnejo in kaj vse ponujajo v poletni sezoni.  
 
Za odličen začetek dneva za vas pripravljajo okusen zajtrk v kabinski žičnici, ki vas bo popeljala na pot spoznavanja te čudovite planine. Ob 10. uri organizirajo dva pohoda – brezplačno vodenje po Poti pastirskih škratov in S culo na rami na Dolge njive. Zbor za oba pohoda je na info točki Poletnega parka, prav tako pa se je na en ali drug pohod treba prijaviti na njihovi spletni strani. 
 
Letos bodo obiskovalcem omogočili tudi, da pokukajo v stavbo najvišje ležečega oddajnega centra RTV Slovenija, v katerem so naprave in sistemi za sprejem in oddajo signalov. Center stoji skupaj s 100-metrskim železnobetonskim antenskim stolpom na pobočju Krvavca, na nadmorski višini 1740 metrov.   
 
Ob 13. uri vas bo na krvavški Plaži pričakal okusen in po domačem dišeč krvavški šmorn, gurmanski navdušenci pa se bodo lahko 'obliznili prste' ob pravih, prekajenih rebrcah na Plaži Krvavec. 
 
Za zabaven, smeha poln in glasbeni program bo poskrbel poskočen in za vse generacije primeren Vili Resnik. Razveselili pa vas bodo tudi s srečelovom, zabavno igro na smučeh, hkrati pa vam zagotovili čudovit dan v objemu gora s prekrasnimi razgledi in dobro družbo.  
 
 
* Na ta dan boste na blagajni ali na info postaji zgornje kabinske postaje ob nakupu vozovnice za kabinsko žičnico ali katere koli druge njihove aktivnosti, prejeli letak z žigom, ki ga boste oddali v zbirnik na krvavški Plaži in s tem sodelovali v bogati nagradni igri. 
 
 
PROGRAM:  
 
- 9.00 – 11.00 brezplačen zajtrk na gondoli  - 10.00 brezplačen voden pohod po Poti pastriskih škratov - 10.00 brezplačen voden pohod na Dolgo njivo - 11.00 – 12.00 ogled RTV stolpa - 13.00 brezplačen šmorn na Plaži Krvavec - 13.30 nastop Vilija Resnika - 14.30 tekmovanje s smučmi na Plaži Krvavec - 16.00 žreb nagrad